2000 izlenme 5 Tık. !!!!!

• Kullanıcı onurhan00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bu ay başı muhabbetini geçti artık.tamam ay başları düşük başlarda 10una doğru toparlar ,15inden sonra yükselişe geçerdi.bu ay var bir dert,gram oynamıyor değerler.

24.848 313 tık... düşüş 30 mart'da başladı inanılmaz şekilde

Değerler rezalet böyle devam etmez umarım..

bende TO yükselişe geçti arkadaşlar.
İnş. bugün hallolur bu problem.

biraz sabır düzelir yakında klasik sorun bu artık

bu akşam kanal açıp aynı saatte başka hiç bir kanalın bağlı olmadığı tertemiz adsense e bağladım, şimdi adsense raporlarına baktım ve sonucu kendiniz görün
2976incin2659161.jpg

diğer adsense hesaplarımda ise tbm ve to değerlerinde düşüş var ama bu kadar da değil.

bu ay başı muhabbetini geçti artık.tamam ay başları düşük başlarda 10una doğru toparlar ,15inden sonra yükselişe geçerdi.bu ay var bir dert,gram oynamıyor değerler.

kardesim sen yetkili birine benziyorsun...
bu konuyu GENEL T.O TBM DÜŞÜŞÜ TEK KONU olarak yapar mısın lütfen...
sebebi de şuan genel sorun olduğu için video atmayı bıraktım 1k hit alıyoruz %30 t.o dan 300 tık idi %4e düştüm söylemeye utanıyorum tıkı ... 0.18 TBM'den (300 tık ile 50 55 geliyordu!!) 0.06 tbmye düştüm.
Ve şuan inanır mısınız 2k hite çıkmama rağmen şaka gibi para geliyor..
en azından sorun düzeldi düzelmedi/şu reklamı engelledim düzeldi vs gibi konular konuşlr

%15 lerde olan sayfa to'lar suan %4-5 civari..
her ay olan sorunlar fakat bu ay biraz uzun surdu.. normalde her ayin 5'inde yoluna girerdi..
bugun yarin duzelir insallah.. :(

Daha ay başındayız halen. Nisanın 7'si daha bugün. Toparlar yakın zamanda.
En az Nisan 10 a kadar böyle devam eder gibi.

bu her ay olan düşüşlere hiç benzemiyor ama inşallah haklı çıkarız düzelir bugün yarın.hala aynı tıklar
eski adsenselerde %30 düşüş var
yeni adsense 1200. 12 tık

hatırlarsanız yeni yılda bundan beter bi düşüş olmuştu 1 ay mı ne sürmüştü, bu belki daha kısa sürer bu o kadar ağır düşüş yaşamadı

geçen ayın ilk haftasını dikkatlice inceledim ve kesinlikle bu kadar düşüş yok. acaba türk kullanıcılara bu politikayı izliyor olabilirler mi? bu kadarı cidden normal değil çünkü. To %6 dan %1e düşmüş. Tbm 0.20 den 0.11 e

Şaka gibi tıklamalar alıyoruz hayır olsun an itibariyle 7000 görüntülenme 10 clicks To %0,14 tbm allahtan maşallahı var 0,49

1 Nisan Sayfa To: 8,16%
2: 8,58%
3: 9,31%
4: 10,23%
5: 9,73% (Burada para kazanmalar kapandı öğle gibi 3-4 saat içinde açtım para kazanmaları.)
6: 8,98%
7: 12,52% (6 Nisan gecesi 7 Nisan'a bağlayan gün saat 01:00 ~ 02:00 arası en fazla görüntülenen 30 videonun video ortası reklamını açtım)

TBM en düşük 0.11 TL
TBM en yüksek 0.13 TL oldu.

Her şey stabildir şuan.

1 Nisan Sayfa To: 8,16%
2: 8,58%
3: 9,31%
4: 10,23%
5: 9,73% (Burada para kazanmalar kapandı öğle gibi 3-4 saat içinde açtım para kazanmaları.)
6: 8,98%
7: 12,52% (6 Nisan gecesi 7 Nisan'a bağlayan gün saat 01:00 ~ 02:00 arası en fazla görüntülenen 30 videonun video ortası reklamını açtım)

TBM en düşük 0.11 TL
TBM en yüksek 0.13 TL oldu.

Her şey stabildir şuan.

tıklamalar kaç acaba? bu arada para kazanmaları gıden kanalları tamamenmı actınız unleme dusmedımı yani? [MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri