2000 TL lik Laptop Önerisi Olan Var mı

S.a arkadaşlar, Internette Online oyun oynamak için 2000 TL lik hangi bilgisayarı önerirsiniz? Bende ki lenova Laptop artik kafayı yemiş

Contract Wars , CSGO tarzı oyunları oynamak için önerilerinizi bekliyorum arkadaşlarrr

Asus X550JK XO012D 4GB Notebook İ5 İşlemci Nvidia Geforce GTX850M Ekran Kartı - X550JK-XO012D, 2015 asus notebook, asus x550jk dizüstü2015 modelleri, asus XO012D notebook, 2015 asus notebook modelleri, oyun asus, Notebook, Asus Laptop, Asus asus x se

Asus X550JK XO012D 4GB Notebook İ5 İşlemci Nvidia Geforce GTX850M Ekran Kartı - X550JK-XO012D, 2015 asus notebook, asus x550jk dizüstü2015 modelleri, asus XO012D notebook, 2015 asus notebook modelleri, oyun asus, Notebook, Asus Laptop, Asus asus x se

oyun için olur mu arkadaşlar? yardımcı olur musunuz

Notebook Markası Asus
İşlemci Markası Intel
İşlemci Modeli 4. nesil Intel® Core™ i5-4200H Çift Çekirdekli Mobil işlemci
İşlemci Tipi Intel Core i5
İşlemci Hızı i5-4200H - 2.8 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz'e kadar
İşlemci Cache 3 MB Intel® Smart Cache
Ekran Boyutu 15.6
Ekran Tipi LED HD
Ekran Çözünürlüğü 1366x768
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Belleği 2 GB - Paylaşımsız
Grafik İşlemcisi NVIDIA GeForce GTX 850M 128BIT
HDMI 1 HDMI
Sistem Belleği 4GB
Bellek Tipi DDR3
Max Bellek 12 GB
HDD Kapasitesi 500 GB
Disk Hızı 5400 RPM
Optik Sürücü 8X DVD+/-RW Drive
Bluetooth Bluetooth 4.0 + HS
Usb Portu 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0
Video Portu 15 pinli VGA video konnektörü
Klavye Numerik Q TR
Hoparlör ASUS exclusive / SonicMaster Technology
Kart Okuyucu 4-in-1 card reader (SD/SDHC/SDXC/MMC)
Kamera Tümleşik Full HD kamera ve Mikrofon
Touchpad Çok Fonksiyonlu Touch Pad
İşletim Sistemi (Yazılım) FreeDos
Pil Teknolojisi 4-cell Li-lon Pil
Notebook Ağırlığı 2.3 Kg
Garanti Süresi 24 Ay Resmi Asus Servisi
Notebook rengi Çelik gri metalik, magnezyum kasa, mat siyah klavye
Üretim Yılı 2015
Dokunmatik Ekran (Touchscreen) Yok

2 sene sonra başın ağrır. Ram yükseltsen bile işlemci ve ekran kartı bir yere kadar.
Bence i7 6.nesil ikinci el kovala. ve işlemce U serisi olmasın.

2 sene sonra başın ağrır. Ram yükseltsen bile işlemci ve ekran kartı bir yere kadar.
Bence i7 6.nesil ikinci el kovala. ve işlemce U serisi olmasın.

şuan sıfır 2000 tl lik oyun için önerebileceğiniz var mı hocam varsa link atarsanız sevinirim

şuan sıfır 2000 tl lik oyun için önerebileceğiniz var mı hocam varsa link atarsanız sevinirim

Dolar olmuşş- 3.6lira. Benim attığım pc 1200 dolar normalde 2500, 2600 olmalı ama malum ülkedeki sıkıntılar. 2000lira eder 600 dolar, o paraya da alacağın pc 5 yıl öncesi için oyunları oynatır. bence 2bin lira verip parayı çar çur etmeyin, oyunlar belli, dolar belli, cihazlar belli.

o bütçeyle çok zor ama fikir açısından baktığın laptoplar en azından
işlemci i5
ekran kartı gtx 940 falan olsun. aşağısı oyunlarda sıkıntı.

temiz ikinci el al o paraya ateş pahası oldu 0 lar

Dolar olmuşş- 3.6lira. Benim attığım pc 1200 dolar normalde 2500, 2600 olmalı ama malum ülkedeki sıkıntılar. 2000lira eder 600 dolar, o paraya da alacağın pc 5 yıl öncesi için oyunları oynatır. bence 2bin lira verip parayı çar çur etmeyin, oyunlar belli, dolar belli, cihazlar belli.

LENOVO Ideapad 310 15.6 inç AMD A10-9600P 2.4 GHz 12 GB 1 TB R5 M430 2 GB Notebook Notebook

oyun için olur mu ? [MENTION=10575]fenomen[/MENTION] [MENTION=10243]herzaman[/MENTION]

Asus K555LB-XO409T Intel Core i5 5200U 2.2GHz/2.7GHz 4GB 1TB Fiyatı

Buna bi göz atın hocam. FreeDos değil Windows 10 home var. 940m Ekran kartı var csgo yu filan güzel bi şekilde oynatır. 1 TB harddisk var. 5400 rpm olsa da diğerleri de aynı olduğu için hafıza fazlalığından avantajlı oluyor.
Kendiniz ilerde bi 4 gb ram daha alırsınız rahat rahat kullanırsınız. Bence güzel pc :)

Bu güne kadar en sevdiğim marka Asustu . Vatandan pedere , kayınpedere ve kendime k555 modelini aldım. 3 üde kısa sürede arızalandı ( ekran arızası , ses kartı yandı , menteşe kırıldı vs.. ) . hatta Vatan birini arızalı satmış , çok uğraştırdı çözülemedi . bu seri sorunlu olabilir .

2015 yılından sonra bana göre bilgisayar almak lüks oldu. 2k para değil malesef, keşke 2013 yılı öncesi dolar kuruna gitsek ve rahat rahat alsak.

940m altı bütün ekran kartları işini görmez

Bu siteden alacağın laptopun ekran kartını incele hangi oyunda kaç fps verdiğe bak ona göre seçimini yap. örnek verdiğim linkteki ekran kartı 960m oyun için iyi bir gpu. fiyat araştırması yaparken ekran kartının modelini baz alabilirsin örnek 960m notebook gibi aratabilirsin. tahminim 4-5bin tl civarı minimum fiyatı var bu ekran kartına sahip laptopların. oynayacağın oyunlar hangisiyse onları kaldıracak gpuya sahip laptopları tercih edebilirsin.

Asus K555LB-XO409T Intel Core i5 5200U 2.2GHz/2.7GHz 4GB 1TB Fiyatı

Buna bi göz atın hocam. FreeDos değil Windows 10 home var. 940m Ekran kartı var csgo yu filan güzel bi şekilde oynatır. 1 TB harddisk var. 5400 rpm olsa da diğerleri de aynı olduğu için hafıza fazlalığından avantajlı oluyor.
Kendiniz ilerde bi 4 gb ram daha alırsınız rahat rahat kullanırsınız. Bence güzel pc :)

Bu güne kadar en sevdiğim marka Asustu . Vatandan pedere , kayınpedere ve kendime k555 modelini aldım. 3 üde kısa sürede arızalandı ( ekran arızası , ses kartı yandı , menteşe kırıldı vs.. ) . hatta Vatan birini arızalı satmış , çok uğraştırdı çözülemedi . bu seri sorunlu olabilir .

2015 yılından sonra bana göre bilgisayar almak lüks oldu. 2k para değil malesef, keşke 2013 yılı öncesi dolar kuruna gitsek ve rahat rahat alsak.

940m altı bütün ekran kartları işini görmez

Bu siteden alacağın laptopun ekran kartını incele hangi oyunda kaç fps verdiğe bak ona göre seçimini yap. örnek verdiğim linkteki ekran kartı 960m oyun için iyi bir gpu. fiyat araştırması yaparken ekran kartının modelini baz alabilirsin örnek 960m notebook gibi aratabilirsin. tahminim 4-5bin tl civarı minimum fiyatı var bu ekran kartına sahip laptopların. oynayacağın oyunlar hangisiyse onları kaldıracak gpuya sahip laptopları tercih edebilirsin.

Yani oynayacağon oyunlar nedir. Lol gibi online fps kasan oyunlar mı oynamayı düşünüyorsun.

Babuş n11'den beğen uygun fiyata çek falan var alalım sana :)

Hepinize teşekkürler arkadaşlar Lenova aldım bunu aldim ince nazik hafif bir şey kucakta çok hafifte duruyor

91BqtI.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri