2000 video çizgifilim atıp 1950 sini $ yapan arkadaş burdamı.

Böyle bir yöntem olsa bunu öğrenmek için ne kadar öderdiniz.

pub a gerek yok.videonun sağındaki videolar sadece o kanala aitse partnerdir.
onu senden ilk defa duydum ama yanında şimdi de bakdım 4 kanal daha çıkıyor onun 4 videosu çıkıyor karışık bu arkadaş formül bulmuş belli bende biliyorum aslında burdanmı konu açsam yoksa en başdanmı anlatsam bilemedim aslında bunu videolu anlatsam bence daha güzel olur seri bir işlem değil ama 1 saatte 200 videoyu çok rahat ünlemden geçirebilir.

onu senden ilk defa duydum ama yanında şimdi de bakdım 4 kanal daha çıkıyor onun 4 videosu çıkıyor karışık bu arkadaş formül bulmuş belli bende biliyorum aslında burdanmı konu açsam yoksa en başdanmı anlatsam bilemedim aslında bunu videolu anlatsam bence daha güzel olur seri bir işlem değil ama 1 saatte 200 videoyu çok rahat ünlemden geçirebilir.
Hocam bizi bi aydınlatsan da millet bi rahata erse güzel olur

Hocam bu yöntem %100 doğru mu ?

partner ve adsenseye bağlı kanallarının sağındaki videolar kime ait karşılaştır anlarsın...%100 mü bilemem...belki onaylı kanala yada çok çok hit alan kanala da aynı kıyağı geçiyordur ama partnerlerin sağında genelde kendi videoları çıkar.

Ek olarak arkadaşın biri bu animeyle ilgili soru sordu onada rastgele attım bi 50 tane falan anime listesi konuyu kapatttılar :)

Arkadaşlar bnde yeniyim bu işte fakat karar verdim bnde anime işine gircem. Şimdi diceksinizki daha çok yolun var haklısınız fakat benim iyi bir webmaster geçmişim var

biraz araştırma ve mantık sonucu telif riski az olan en az 300 kadar anime keşfettim .ve şuna dikkat ettim açıkcası telif yemeyen yede telif riski az olan animeler hep 2013-2012-2011-2010 girişli. 1000 videosu olanda var 100 olanda 2000 olanda.

ama adam şunu yapıyor birincisi sıradan bir anime izleyicisi gibi videoları atmış ikincisi kanallarda düzen yok fragman vs. üçüncüsü atmış ve pek girmemiş kanala mesala yorumlara karışmamış vs. Sadece seri. Kanal terk havası var. bu kanallardan birini videolarını klonladım hepsinde dolar yandı.

Şimdi bu arkadaş gibi camtasia vb bir programla eşleşen geçip işin fırlatmalıgını çözüp bnde bu işe girmeyi düşünüyorum.Fakat oda aralıkla atıo bi bildigi var kesin. Size şunuda söylim. Atttığınız videoların para kazanmasını hemen açmayın oglenden akşam on onbire kadar acayip ünlem olur. gece atarsanız sabaha karşı açın çoğunda dolar yanıo. bn böle yapıom en azından :)
genelde bende öğlene kadar açarım ama bencede en güzel zaman aralıgı 11:30 1:30 yemek saati :)

Hocam idolüm sensin :) araba konusuna vakıf olmuştum sadece helal olsun yani :) senin yorumları yakından takip ediyorum :)

Gözüm yok ama allah daha çok kazandırsın hocam :)
tşk kardeşim paramda elbbeteki gözün yok ama eminim benim kadar sende bu işi yapanların işinde sırlarında fikirlerinde ve tavsiyelerinden gözümüz var :)

tşk kardeşim paramda elbbeteki gözün yok ama eminim benim kadar sende bu işi yapanların işinde sırlarında fikirlerinde ve tavsiyelerinden gözümüz var :)

Var hocam ama ben öğrenciyim kendimi döndürsem yeter siz profesyonelsiniz ;) İnsan fikir tecrübe edinsede karşıdakinin işini baltalamamalı bu mantıkla gidiyorum deneme yanılma öğrencez :)

Benimde elimde tuttuğum çizgi filmler ve partner var . Aklı olan partnere atmaz zaten 2000 videoyu , 2 telifte para kazanmaları kapatır adsenseye zarar verir . Mis gibi partner varken neden adsense de ısrar ediyorsunuz anlamıyorum .adsenseden 10 gün geç yatırıyor , 3-5 kuruşta paypala veriyorsunuz .

Hocam tek tek mozaik yapmış olmasın gerçi uzun videolarda 1-2 gün sürüyor düzenleme işlemi

Büyük ihtimal benim kanal gibime geliyo :) 3 kanala 6k video attım bideo attım 3 üde çizgifilm ve partner.

11650 video gordum gecen atali 1 hafta olmus hepsi dolar yaniyodu 4 kanali daha vardi boyle nasil is ya

Google'ın Tarlasini Hacklerken gönderdi

Yalan2111 partner diyoruz partner

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri