Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pup vardı diyorum sen anlayamassın diyosun 600 le başlayan adsense pup vardı hemde 1 senelik adsense si var.
Hocam bu yöntem %100 doğru mu ?pub a gerek yok.videonun sağındaki videolar sadece o kanala aitse partnerdir.
onu senden ilk defa duydum ama yanında şimdi de bakdım 4 kanal daha çıkıyor onun 4 videosu çıkıyor karışık bu arkadaş formül bulmuş belli bende biliyorum aslında burdanmı konu açsam yoksa en başdanmı anlatsam bilemedim aslında bunu videolu anlatsam bence daha güzel olur seri bir işlem değil ama 1 saatte 200 videoyu çok rahat ünlemden geçirebilir.pub a gerek yok.videonun sağındaki videolar sadece o kanala aitse partnerdir.
Hocam bizi bi aydınlatsan da millet bi rahata erse güzel oluronu senden ilk defa duydum ama yanında şimdi de bakdım 4 kanal daha çıkıyor onun 4 videosu çıkıyor karışık bu arkadaş formül bulmuş belli bende biliyorum aslında burdanmı konu açsam yoksa en başdanmı anlatsam bilemedim aslında bunu videolu anlatsam bence daha güzel olur seri bir işlem değil ama 1 saatte 200 videoyu çok rahat ünlemden geçirebilir.
Hocam bu yöntem %100 doğru mu ?
genelde bende öğlene kadar açarım ama bencede en güzel zaman aralıgı 11:30 1:30 yemek saatiArkadaşlar bnde yeniyim bu işte fakat karar verdim bnde anime işine gircem. Şimdi diceksinizki daha çok yolun var haklısınız fakat benim iyi bir webmaster geçmişim var
biraz araştırma ve mantık sonucu telif riski az olan en az 300 kadar anime keşfettim .ve şuna dikkat ettim açıkcası telif yemeyen yede telif riski az olan animeler hep 2013-2012-2011-2010 girişli. 1000 videosu olanda var 100 olanda 2000 olanda.
ama adam şunu yapıyor birincisi sıradan bir anime izleyicisi gibi videoları atmış ikincisi kanallarda düzen yok fragman vs. üçüncüsü atmış ve pek girmemiş kanala mesala yorumlara karışmamış vs. Sadece seri. Kanal terk havası var. bu kanallardan birini videolarını klonladım hepsinde dolar yandı.
Şimdi bu arkadaş gibi camtasia vb bir programla eşleşen geçip işin fırlatmalıgını çözüp bnde bu işe girmeyi düşünüyorum.Fakat oda aralıkla atıo bi bildigi var kesin. Size şunuda söylim. Atttığınız videoların para kazanmasını hemen açmayın oglenden akşam on onbire kadar acayip ünlem olur. gece atarsanız sabaha karşı açın çoğunda dolar yanıo. bn böle yapıom en azından![]()
genelde bende öğlene kadar açarım ama bencede en güzel zaman aralıgı 11:30 1:30 yemek saati![]()
Böyle bir yöntem olsa bunu öğrenmek için ne kadar öderdiniz.
tşk kardeşim paramda elbbeteki gözün yok ama eminim benim kadar sende bu işi yapanların işinde sırlarında fikirlerinde ve tavsiyelerinden gözümüz varHocam idolüm sensinaraba konusuna vakıf olmuştum sadece helal olsun yani
senin yorumları yakından takip ediyorum
Gözüm yok ama allah daha çok kazandırsın hocam![]()
tşk kardeşim paramda elbbeteki gözün yok ama eminim benim kadar sende bu işi yapanların işinde sırlarında fikirlerinde ve tavsiyelerinden gözümüz var![]()
Hocam nette incelerken her yöntemi sen buluyosun zaten paha biçilemez olan sensin senin fikirlerin. kafa yorsan bunuda çözersin![]()
Yalan2111 partner diyoruz partner
Nokia Lumia 820 ile gönderildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.