200k Aboneli Kanal

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Ciddi Alıcıya...
Kanal Kategorisi : Çocuk Kanalı
Kanal Dili :Kore + İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2016
Abone Sayisi : 209.999+
izlenim Sayisi : 44.444.444+
Kanalinizda UYARI Varmi :Yok
Kanalinizin Günlük Kazanci : Para Kazanma Kapalı
Kanal Açılış Tarihi: 2015
Abone ve İzlenimler Tamamen

[MENTION=59955]haylaz661[/MENTION] Arkadaşa SATILDI
*

Edit

Son düzenleme:
Hocam pk yı açtırırım mı açtırabilirim mi? :) Tamam kanal güzel ama açtırırım ayrı açtırabilirim ayrı. Pk açtırılırsa bu kanal zaten çok iyi kazandırır. Alıcı değilim ama "açtırabilirim" kısmı net olması lazım. Ayrıca nasıl açtırıyorsunuz bir yöntemi varsa bizde gerekirse para karşılığı açtıralım.

21.212 )))

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

Öncelikle hayırlı satışlar, Para kazanmasını açtırabilirim kısmı dikkatimi çekti. 2 kanalım var 3 ay önce para kazanması kapanan bir türlü açtıramadım. 2 kanalın geçen seneki 1 yıllık kazancı net 45k civarı. Bu konuda para kazanmasını açtırırım diyen arkadaşlara kanallarıda satabilirim veya açtırırlarsa bedelinide konuşur anlaşırız. Kanallar tamamen organik izleme ve abonedir 10k ve 25k abonesi vardır.

Öncelikle hayırlı satışlar, Para kazanmasını açtırabilirim kısmı dikkatimi çekti. 2 kanalım var 3 ay önce para kazanması kapanan bir türlü açtıramadım. 2 kanalın geçen seneki 1 yıllık kazancı net 45k civarı. Bu konuda para kazanmasını açtırırım diyen arkadaşlara kanallarıda satabilirim veya açtırırlarsa bedelinide konuşur anlaşırız. Kanallar tamamen organik izleme ve abonedir 10k ve 25k abonesi vardır.

Yeni video atildiginda izlenimler nasil ? dolar mi tl mi?

Özür diliyorum. Yazı düzeltildi açıtarabilirim (Diyen)
[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION]

hocam madem ozgun kanaliniz bu durumu cozmenin en guzel yolu 100k uzeri aboneli kanallarda livechat ozelligi aktif oluyor alin yaniniza guzel ingilizce bilen birisini google partnership manager e uye olun ondan sonra partnership manager ile livchat araciligi ile konusun kanalin para kazanma durumunu tekrar aktif edin dilerseniz bu konuda yardimci olmaya calisirim

Not: The sign up form for a YouTube Partner Manager is now closed. The next round of sign ups will take place in March 2019. Marta kadar kaparmislar ))

partner manager icin link :https://www.youtube.com/creators/partner-managers/

Partner manager icin basvuru linki https://www.youtube.com/creators/partner-managers/#apply-now

Son düzenleme:
@Android Türkiyem

hocam madem ozgun kanaliniz bu durumu cozmenin en guzel yolu 100k uzeri aboneli kanallarda livechat ozelligi aktif oluyor alin yaniniza guzel ingilizce bilen birisini google partnership manager e uye olun ondan sonra partnership manager ile livchat araciligi ile konusun kanalin para kazanma durumunu tekrar aktif edin dilerseniz bu konuda yardimci olmaya calisirim

Not: The sign up form for a YouTube Partner Manager is now closed. The next round of sign ups will take place in March 2019. Marta kadar kaparmislar ))

partner manager icin link :https://www.youtube.com/creators/partner-managers/

Partner manager icin basvuru linki https://www.youtube.com/creators/partner-managers/#apply-now

Yöntem için teşekkürler hocam. Eğer geçerli bir yöntem ise..

Güzel bi partner şirketi bulsam belki yetkililer le iletişime geçip yardımcı olur para kazanmasını açsam satışa bilene koymam kanal dinamit yapıya sahip.

7000 TL'ye Satılıktır.

Son düzenleme:
yeni atilan videolar ne kadar izlenim aliyor

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

yeni atilan videolar ne kadar izlenim aliyor

ĞžÑ‚Ğ¿Ñ€Ğ°Ğ²Ğ»ĞµĞ½Ğ¾ с моего SM-G935F через Tapatalk

Video atmadım hocam sebebi kaliteli video oluşturacak zaman yoktur bu kadar aboneye sahip bi kanal da deneme için saçma sapan video atmak istemiyorum atıpta aboneleride kaybetmek istemiyorum aboneler tazedir

07.07.2018 de büyük abonelerin geldiği ortalama başlangıç zamanıdır

daha önce 40k aboneli özgün kanal sahibi olan birisi olarak abonelerin etkisini düzenli video atınca gördüm biranda video attım 200k oldu olayı yoktur youtubede bunu biliyorsunuzdur

Son düzenleme:
Videolar özgün degil muhtemelen ( Yani Kendine ait degil ) videoları silseler sıkıntı olacak kanalı actırmak istese diger türlü söyledigi gibi bir partner bulursan belki hallederler

Videolar özgün degil muhtemelen ( Yani Kendine ait degil ) videoları silseler sıkıntı olacak kanalı actırmak istese diger türlü söyledigi gibi bir partner bulursan belki hallederler

videoları silmenin neresinde sıkıntı olabilir ? silersin olur biter İçerik olarak özgün devam edilecek kategoridir çocuk kategorisinden devam edilebilir. tabiki uğraşmadım pek partner hallettirebilen çıkarsa bu fiyata bu kanal çok aşırı ucuz

videoları silmenin neresinde sıkıntı olabilir ? silersin olur biter İçerik olarak özgün devam edilecek kategoridir çocuk kategorisinden devam edilebilir. tabiki uğraşmadım pek partner hallettirebilen çıkarsa bu fiyata bu kanal çok aşırı ucuz

Yanlış Anlama satış baltalamak gibi birşey degil söyledigim yani milyonluk videoları yerleşmiş videoları silmek sıkıntı tabi kimin eli gider ona ki silersenizde eski izlenmeleri bulamayabilirsiniz kanalınızda abonelere güvenerek bence öyle bir hatada yapmayın sonucda para kazanması acık olsa o kanal üzerinden yürür gidersiniz yönlendirme yapacagınız icin o videoları silerseniz hic birşey anlamassınız anlamında silsen sıkıntı yazdım

Yanlış Anlama satış baltalamak gibi birşey degil söyledigim yani milyonluk videoları yerleşmiş videoları silmek sıkıntı tabi kimin eli gider ona ki silersenizde eski izlenmeleri bulamayabilirsiniz kanalınızda abonelere güvenerek bence öyle bir hatada yapmayın sonucda para kazanması acık olsa o kanal üzerinden yürür gidersiniz yönlendirme yapacagınız icin o videoları silerseniz hic birşey anlamassınız anlamında silsen sıkıntı yazdım

yok hocam ne baltalaması istersenizde baltalayın yani ciddi alıcının kendi iradesini kenara bırakıp başkasının fikrini direk alacaksa hiç gelmesin saten akıllı alıcı tüm fikirleri alır kendi çorbasını çıkartır neyi niçin yaptığını bilmeyen adamı hiç sevmem o yüzden sıkıntı yoktur :)

- Gel biraz fikirleşme yapalım

Hocam kanaldaki videoyu silmenin kanala bir zararı yoktur olanıda görmedim. Bilakis faydalı olanıda gördüm mesela arkadaşımdan bahsedeyim uzun süreli çizgi film yüklüyordu rahat 3 ay düzenlice sonra videoları sildi özgüne geçti videoları kısa süre içerisinde izlenmeleri patlamıştı. aynısını bende denedim özgün düzenlice yükledim 15 gün sonra hitler patlamıştı 40k aboneye 3 gün içinde gelmiştim kanıtları istersen buraya ekleyebilirim ve bunun gibi çok kanala sahibim. Bu yüzden video silmenin kanala zararı yoktur youtube düzenli video atılmasından çok hoşnuttur yeterki düzenli video yüklensin. Youtube Algoritmasının Kanaldaki videonun silinmesinden dolayı karşı tarafa ceza vermesi kadar özgürlük sınırlayıcı bi durumda olamaz ki öyle bişy yok ancak şöyle olur video teliflidir dünya engellidir vs bu videodaki telife itiraz etmek yerine videoyu silersen algoritma sana derki sen ne ayak ? hem yüklüyorsun telif alıyor hemide vidoyu siliyorsun demekki video sahibi sen değilsin ozaman birşeyler yapar kıymetli hocam
Yani videolar ilk günden beri telif gelmemiştir. bu yüzden videoları silmedim para kazanmasını açıp özgünle devam edeceksem duruma göre silerimde bunda mahsur görmem lakin videoların durması kanala avantajdır yönlendirmeden dolayı hit gelmektedir böyleliklede attığım videoyu + kanalı beslemiş olurum

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri