200k ile yapılacaklar

• Kullanıcı Reina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Para kazanmak mı yatırım mı istiyorsun ? Çalışacak mısın yoksa yatış mı ?
Yatarak kazanmak istiyorsan arsa alacaksın.
Ama çalışacağım diyorsan üretim sektörüne gireceksin.yok orta halli kazanayım dersen ticaret yapacaksın

---------- Spam Engelliyici 00:31 ---------- Önceki Mesaj 00:25 ----------

Not: Firma yada büyük tesis kuracaklar için tüm mühendislik hizmeti sadece 10 k tl :D

200k ile yapılacaklar.. kedimi veterinere götürebilirsiniz mesela adsense ödemelerini bekliyor hayvan,:D şaka bir yana yazıldığı gibi önce hedefinizi belirleyin, uzun vadeli yatırım için seçenek çok araştırın iyice neler var şaşıracaksınız, yok hemen başlasın diyorsanız vaktiyle yapmayı düşündüğümü tavsiye edeyim, yazlık yerlerde midye evi açabilirsiniz mesela, bayilik veren firmalar var, 30 k ya çok uğraşmadan aylık gayet iyi para kazanan kişiler gördüm benzer sektörlerde

Hiç bilmediğin bir işe girmeni tavsiye etmem. Tek bildiğim girişeceğin işe başlamadan önce o iş üzerine en az 3 ay çalışman. En azından dediğimi yapıp işin artısını ve eksisini kendin görürsün.
Başkasının ağzına bakarak iş yaparsan ben açıkcası kazançlı çıkacağını sanmıyorum.Yapmanı da tavsiye etmem 200 K az para değil.
Ama şu olabilir fikir girişimciden , sermaye senden ama o da doğal olarak ortalık ister.O da seni tatmin eder mi bilemem.

Hastane, belediye, avm inşaatlarını kovala, inşaat bitmeden tam karşısına Tekel + Çiğköfteci aç :)

Biraz daha gözlemleyip ripple (xrp) alırdım. Martın ortalarından bu yana yaklasık 6 kat degerini arttirdi. Aracı sattım parası gelsin bende ripple almayı düşünüyorum.

geçmiş yıllarda yt den o civardan biraz yüksek biraz düşük kazandım.
birazda kredi çekip ev aldım. tek artısı rahatım kira vermiyorum.
ama bana sorarsan o parayla mantıklı yatırım yapıp 2-3 ev parası çıkarabilirdim.
öncelikle hangi ilde yaşıyorsun şu anda mevcut çalışıyormusun vs vs ona göre değerlendirme yapmak lazım.

Dostum sen 200tl var ytden para kazanmışsın çiğköftciliği araştırmışsan o para köşede dursun hiç bir şey yapma

ikisindede margin trade yapma imkanı olduğu için girilir, fakat ripple ı keriz silkeledi ama zarar edenler yine marginle düşer yada çıkar diye ufak ufak kar edip zarar kapatabilir, ltc nin geleceği parlak :D

Altcoinler hakkinda detayli bilgi almamiz mümkün mü hocam ? 1-2 yildir baya uzaklaştim coinlerden. simdiki durumlar nasil ? altcoinlerden hangilerinin gelecegi var kisa veya uzun vadede yatırım tavsiyeleri süper olurdu.

Konu coin evrilmişsse benimde bir tavsiyem olur, deepwebe deki biinen blackmarketlere girin ödeme sistemi olarak bitcoin yanına hangi coin kabul görmüşse o coinin geleceği vardır.

Yerinde olsa şahsen ben üniversiteye yakın 1+1 yada 1+0 evler al . 1+0 tane 3 tane ev alırsın içine eşya at ver öğrenciye her ay 1500-2000 arası kira gelir sonrada evi satlığa çıkartırsın o yüzden uygun bulmaya bak evi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri