2013 ARALIK Ayı Kazançları, OCAK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaslar,

Sizlere bir sorum olacaktır,

12 Aralik günü Google tarafindan gonderilmis olan PIN mektubum suan (13.01.2014) elime ulasti, yani 31 gün gibi bir sürede.

Sorum ise şu : Benim hesabimdaki param halen kesinlesmedi,
Yani TL olan hesabimda 1 ocak günü 13.00 da para kazandiran kanallarimdan birinin para kazanmasi deaktiv edilmisti,

Bu nedenle paramin tamami kesilmiş olabilirmi? Yoksa kesinlesmesi icin beklemelimiyim?

Fikirlerinizi rica ederim,
Herkese iyi kazanclar,

Merhaba arkadaslar,

Sizlere bir sorum olacaktır,

12 Aralik günü Google tarafindan gonderilmis olan PIN mektubum suan (13.01.2014) elime ulasti, yani 31 gün gibi bir sürede.

Sorum ise şu : Benim hesabimdaki param halen kesinlesmedi,
Yani TL olan hesabimda 1 ocak günü 13.00 da para kazandiran kanallarimdan birinin para kazanmasi deaktiv edilmisti,

Bu nedenle paramin tamami kesilmiş olabilirmi? Yoksa kesinlesmesi icin beklemelimiyim?

Fikirlerinizi rica ederim,
Herkese iyi kazanclar,

Para kazanma gittiği için kesinleşmez hocam

Dolar hesaplari kesinleşti, 4 de 1 i google a kaldi yine.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kara haber tez gelirmis :D

Normal sartlarda eskiden 1 ocak gününe geldiginde bu paralar kesinlesiyordu galiba, artik kesinlesmiyormu?

Eskiden öyle birkac mesaj hatirliyorum ama yanlis da hatirliyor olabilirim.

Son olarak şunu sorayim : Bu adsense üzerindeki para kazanma engeli ne kadar sürede kalkar ve eski haline döner?

Forum icinde birkac cesitli bilgi gördüm bilen arkadaslardan fikir rica edeyim,

Iyi calismalar dilerim,

hocam benim para kazanmalr ocak 9 daa gitti youtube 2 aydır bu haltı yiyordu bu ayda yaptı ama diğer aylarda google+ yntemi ile 1 gün içerisinde para kazanmalara açmıştım. ama bu ay kesildikten sonra para kazanmalar gelmedi ve aralık kazancı kesinleşti %87 sini kesmiş bana da yemek artıklarını bırakır gibi bi miktar bırakmış. şimdi para kazanmlar gittiği için kesinleşmez de bi kısmı kesinleşti acaba geri kalanı ayın 15 ine kadaar yatabilir mi ve sonuç olarak aralık ayında gitmedi para kazanmlar ocak ayında gitti aralık ayının parasını alamamam biraz saçma değil mi?

%27 kesinti ile 40 dolar kesinleşmiş allah bereket versin, umarım kısa zamanda yatar, bu arada dolar kurundan para yatırılınca kesinti ne kadar oluyo ve kur neye göre belirleniyo, ziraat kullanıyorum..

dolar adsensem liraya göre fazla kesinti yaptı,%26 civarı ama yinede gözkamaştırıcı bir miktar,Allah bereket versin :D

106,16 $ kesinleşmiş bunada şükür 12 Aralık pini gelsede rahata ersek ilk hasılatı çeksek :D

elim yüreğimde 1,630 tl kuzu gibi yatıyor yaşlı maaşı gibi 3 aylığım yatacak bide 12 aralık pini elime ulaşsa

hadi hayırlısı bakalım 3.defa zorlaya zorlaya 200ü yakaladık :)

Benim kesinleşmişti öğlen baktığımda şimdi tekrar gözükmüyor anlam veremedim

sener-sen_78568.jpg

kardeşim ne kadar kesinti yapmış senden ?
100% değildir inş. :confused:

---------- Mesaj saat 10:29:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:22:42 civarında gönderildi. ----------

bu kesinleşen paralar banka hesaplarımıza ne zaman geçer.
(hesabım 2008 da falan onaylanmıştı. kayıtlı olan iban no geçerli hala kullanmaktayım.)

kardeşim ne kadar kesinti yapmış senden ?
100% değildir inş. :confused:

---------- Mesaj saat 10:29:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:22:42 civarında gönderildi. ----------

bu kesinleşen paralar banka hesaplarımıza ne zaman geçer.
(hesabım 2008 da falan onaylanmıştı. kayıtlı olan iban no geçerli hala kullanmaktayım.)

TL Hesaplari 22den itibaren dolar hesaplari ise son hafta yatiyor sorunsuz alirsin 100$ esigini gectiysen pin iban girili diyorsun :-)

Günler geçmiyor ya :D En yüksek kazancımı alıcam 375 dolar :D Bir an önce gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri