2013 ARALIK Ayı Kazançları, OCAK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün kazancım hesabıma yatmış. Tabi bu Kasım ayının kazancı. Pıni 14ünde girince bugün Kasım ayı yattı. Aralık ayı da 23ü gibi yatar değil mi?

Bugün kazancım hesabıma yatmış. Tabi bu Kasım ayının kazancı. Pıni 14ünde girince bugün Kasım ayı yattı. Aralık ayı da 23ü gibi yatar değil mi?
yatar herhalde 16 sında ben pinimi girsim kasım ayı ve aralık ayı kazancımı alacağım diye düşünüyorum.

Arkadaşlar benim param bugün gönderilmiş. İlk kazancımı kazanmış oldum :) Az mebla gerçi ama bu başlangıç sayılır :)

---------- Mesaj saat 17:48:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:48:00 civarında gönderildi. ----------

Görsel de ekleyim.

5TewdZV.png

Arkadaşım Benimde aynı kasım ayı yattı aralık ayıda 22 veya 23 ünde yyatar

Arkadaşlar size bir sorum olacak aralık ayı kazancım hala yatmadı.1 ocakta hesabım para kazanmaya kapatıldı bu ay ödeme alabilirmiyim.aralık ayı kesinleşmiş kazancımda görünmüyor

Arkadaşlar size bir sorum olacak aralık ayı kazancım hala yatmadı.1 ocakta hesabım para kazanmaya kapatıldı bu ay ödeme alabilirmiyim.aralık ayı kesinleşmiş kazancımda görünmüyor

Arkadaşım 12 ocakta kesinleşmemiş gördüğün neyse o yatar kesinleşen 0 ise yatmaz

bu kasım ile aralığı neden bir yatırmayıp 5 gün arayla yatırıyorlar? kasım kazancım yatmış aralıkta 5 gün sonra yatacak banka çift eft ücreti kesecek saçmalık.

bu kasım ile aralığı neden bir yatırmayıp 5 gün arayla yatırıyorlar? kasım kazancım yatmış aralıkta 5 gün sonra yatacak banka çift eft ücreti kesecek saçmalık.

EFT kesintisi var mı ki? Benim adsensedeki ücretim olduğu gibi yattı ama.
Bir önceki ayın ödemesi 22si gibi yatar. Geçmiş ödemeler ise PİNi girdikten bir kaç gün sonra yatar. 5 gün sonra gibi bir kural yok. PİNi ne zaman girdiğine bağlı.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyordum forumu bugün üye olabildim.

Para çekme yöntemi sürekli değişiyor, acaba benim ayarlar doğru mu? ve 2 gün sonra ödeme alabilecek miyim bu şekilde? Daha doğrusu başka ayar yapmam gerekiyor mu

i.imgur. com/ZirM1my.jpg
i.imgur. com/Y1JwDK4.jpg

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyordum forumu bugün üye olabildim.

Para çekme yöntemi sürekli değişiyor, acaba benim ayarlar doğru mu? ve 2 gün sonra ödeme alabilecek miyim bu şekilde? Daha doğrusu başka ayar yapmam gerekiyor mu

i.imgur. com/ZirM1my.jpg
i.imgur. com/Y1JwDK4.jpg

Sorun gözükmüyor hocam alırsın çatır çatır harcarsın! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri