2013 Ekim Awesomeness Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 gün daha ödeme yapmazsa, bence toplu olarak yaşadıgımız magduriyeti google bildirelim

Bunun bi faydası olmaz google derki sizi silah zoruylamı partnere aldılar der....en doğrusu ayın 10 na kadar bekleyip ödeme yapmazlarsa bir yazı ayarlayalım hepimiz aweye gönderelim aynı yazıyı !!

1-2 gün daha ödeme yapmazsa, bence toplu olarak yaşadıgımız magduriyeti google bildirelim
Aynen oyle!

---------- Mesaj saat 01:58:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:56:03 civarında gönderildi. ----------

Bunun bi faydası olmaz google derki sizi silah zoruylamı partnere aldılar der....en doğrusu ayın 10 na kadar bekleyip ödeme yapmazlarsa bir yazı ayarlayalım hepimiz aweye gönderelim aynı yazıyı !!
Kardesim nasil yani aklin varmida? Google kucuk bir sirket deyilki onunla calisanlarda adamlarin parasini yemeye calissin! Sikayet edince bi tedaru gorurler elbet. Dunya derebeylik mi ya!

Google cezasın kessin bu awenin benden parayı alıyorsun niye millete vermiyorsun diye. Bildiğin dolandırıcılık bu awenin yaptığı.

beytonun dediği dogru, önce aweyla problemi çözmeye calışalım (denize düşen yılana sarılır), çözemezsek de google başvurcagımızı toplu olarak söyleriz...Bence o riski göz önüne alamazlar, fazla miktarda şikayet google ile ilişkilerini yıpratır cünkü...

bekliyelim madem. olmazsa
+ olarak facebook , google+, youtube kanallarına baskı yaparız.

en azından mutlaka cevap vermeliler . ticket atıyoruz ona bile cevap yok. boş kanalı kabul ediyorsun oradanda tiket atıyoruz gine cevap yok.
cevap alamazsak acık acık facebook sayfalarına, videolarına neleri varsa sıra sıra nöbet tutar gibi messagları yagdırırız 7/24 :)

ben ginede ümitliyim ödeyeceklerine gecende böyle olmuştu. gecikmeli almıştım ödemeyi.

Yok mu halen odeme alan? zendesk de adamin biri yazmis , toplu olarak nereye sikayet edilecegi , ingilizce formun nsail dolduracagini filan anlatmis.

Yok mu halen odeme alan? zendesk de adamin biri yazmis , toplu olarak nereye sikayet edilecegi , ingilizce formun nsail dolduracagini filan anlatmis.
Odeme yapilmadi hale ne bekliyoruz? bekleyelimmi bunlar ne vaxt isteseler o vaxt odesinler yoksa ayagami kalkalim bir bunlara para odemek nasil olur gosterelimmi? Toplu bi sekilde sikayet edelim paramizi versinler

Ben kasım ayı ödemesi için başvuru yaptım.Ocakta falan öderler heralde :)

Ben kasım ayı ödemesi için başvuru yaptım.Ocakta falan öderler heralde :)

hiç sanmam
v6f2s.png

bu partnerden başka bir partnere geçildiğinde o güne kadarki kazanç ne olur bilen var mı ?

Görende bu partneri günü gününe ödeme yapıyor sanacak, kırk yılın başı(!) aksilik oldu ve ayaklanalım diyorsunuz.Enteresansınız gerçekten.

Çok boş tartışma oluyor sanırım siz bunun daha iyi farkındasınız. Awesomeness büyük bir partner firması ve 75K kanal mevcut. Ödeme yapıyorlar mutlaka dediysek yapıyorlar. Ben de alamadım bu ay ödememi ama yapacak bir şey yok. Bu ay sonunda ben ödeme yapacaklarını düşünüyorum. Sanırım birçok arkadaşın kanalı kapatıldı ve onların ödemesini bekliyorlar. Ben de şunu biliyorum örneğin geçen aylardan ödeme limitinizi aştınız ve bu ay ödemeniz yapılmadıysa bu ay ki ödeme ile gelecektir çünkü o kanala ait tüm ödemeleri tamamen yapmak istiyorlardır ve o kapanan kanalınız ile ilgili işleme ait dosyayı barındırmak istemiyorlardır. Empati yaparak düşünürsek daha mantıklı olur. Bir sonra ki ödeme ayı konusunda görüşmek üzere bu konu hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri