2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inanmıyacaksınız ama 2. adsensemde para kazanma kapanma olayı olmamıştı o halde %35 gibi bir rakam kesilmiş.diger 1. adsensemdeki tüm kanalların para kazanmaya kapanmasına ragmen toplam tutarın üzerine 600 tl gibi bir rakam eklemişler. yani kesmedikleri gibi eklemişler şaşırtıcı. ama 3. adsensemde ise para kazanmaya kapanan kanalların parası kesilmiş anlamak mümkün degil

hocam kanalları adsenseler arası taşıdıysan ondan kaynaklanabilir bu durum.

inanmıyacaksınız ama 2. adsensemde para kazanma kapanma olayı olmamıştı o halde %35 gibi bir rakam kesilmiş.diger 1. adsensemdeki tüm kanalların para kazanmaya kapanmasına ragmen toplam tutarın üzerine 600 tl gibi bir rakam eklemişler. yani kesmedikleri gibi eklemişler şaşırtıcı.

hocam bence kesmişlerdir
sizin reklama tıklayıp alışveriş yapmışlar onun primi falan gelmiştir.
o şekilde olan birçok kişi olmuştu

inanmıyacaksınız ama 2. adsensemde para kazanma kapanma olayı olmamıştı o halde %35 gibi bir rakam kesilmiş.diger 1. adsensemdeki tüm kanalların para kazanmaya kapanmasına ragmen toplam tutarın üzerine 600 tl gibi bir rakam eklemişler. yani kesmedikleri gibi eklemişler şaşırtıcı. ama 3. adsensemde ise para kazanmaya kapanan kanalların parası kesilmiş anlamak mümkün degil

2 ci si Cok Guzel Haber Hocam INSHALLAH bizimde para kazanmasi giden adsensin parasi kesinleshir

Var ya buluttan nem kapıyorsunuz.Banka hesabın onaylanması için para yolluyorlar 1 TL kadar onu giriyorsun geçiyor.

Nem kapma degil bilmiyorum sordum sadece. buldum şimdi ne oldugunu. degerli zamanını çaldıysam özür dilerim.

Bu youtube'a her zaman DENGESİZ diyoruz kimse dinlemiyor bizi.Yok google büyük şirket yok bilmem sistem yok sistematik yok botlar yok şu yok bu.Kardeşim herşey ortada işte ahmet abinin SIKINTI OLMAYAN adsense'inde kazançların %65 i KESİLMİŞ.

PARA KAZANMAYA KAPANAN KANALLARIN BULUNDUĞU ADSENSE kesinleşmiş.Üstüne bir de 600 TL EKLEME yapmışlar.

Her zaman diyoruz,bu youtube ne zaman ne yapacağı belli olmaz.sistem mistem yok!

Para kazanmasi devre dişi kalan tüm kanallarimi sildim , hepsinin kazançlari kesinleşti :d :d

Kazançların yarısını kesmiş yine nasıl iş anlamadım valla spam falan ama emek veriyoruz yani.Bir de yeni konu açmadan sorayım para kazanmaları tekrar açınca ödenmemiş kazançlar ödeniyor mu ?

beyler bu işi çözmemiz lazım neden ödemelerin bir kısmı yapıldı?

hocam para kazanmaya kapatılanlarında kesinleşicek demişsiniz biraz daha açarmısınız bu konuyu nasıl yapıcaz
geçen ay yapacaktınız hocam geçti.

---------- Mesaj saat 23:32:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:31:52 civarında gönderildi. ----------

son cumlen garip geldi....
bir sürü kişinin bir kanal yuzune tum kanalların para kazanması kapandı herkes aynı adsenseye devam etti.. senın yazından bu kişilerin para alamayacağı yonunde düşüncem oldu ki, bence alakası yok... sadece o şikayet alan kanalproblem arz eder. diğer kanallar +google ile aktif hala gelmiş para kazanmaya devam etmiştir...

ben devam etmedim kardeşim aynı adsense'e .

Para kazanmaları kapanıp, Kasım ayında google + ile para kazanmayı açıp ödeme alan var mı?

Benim kanalim topluluk kurallari ihlalenden kapandi ben onun adsenseyi panelden kaldirip sonra tekrardab ekledim yani suan kendi ayni adsense bagli ve kanalim para kazanilmasi kapanmadi sadece topluluk ihlalinden kanal kapandi benimde kesinlesirmi

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinleşti mi?

Konuyu Toplam 88 Üye okuyor. (62 Kayıtlı üye ve 26 Misafir)

45 TL kesmiş ama kazançlar çok güzel şükür :)

sen yine şükret benden 1.000 Tl den fazla kesmiş :(

---------- Mesaj saat 23:36:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:34:59 civarında gönderildi. ----------

Ayrıntılarda ki : https://www.google.com/adsense/app#payments3

borç meselesi nedir bilen varmı

bende de geçen ay aldığım ücret borç olarak gözüküyor. acaba herkeste mi böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri