2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum, kapandı da bir işlem yaptın mı sonra kanallara ? ve neden kapandı sebep neydi ?

aynen neden kapandığı da önemli.

Sebep herkesle aynı , falan filan kanalınızda çok sayıda dünya geneli engelleme ve contet ID filan ,

yaptığım tekşey ( yabancı bi forumda görmüştüm ) tüm kanalları +google sayfaları ile birlikte silmek

---------- Mesaj saat 22:38:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:36:46 civarında gönderildi. ----------

Sen o kanallarına 26 ekimden bu tarihe kadar hiç dokunmadın mı?

dedim ya , kapandıktan 4 sonra +google sayfaları ile birlikte sildim hepsini

şükür ki limiti aşabildim
tahmini 245
kesinleşen 211

Arkadaşlar şunu farkettim. ayın 22 sinde youtube işine girdim. ayın 29 una kadar toplam 22.4 tl lik tıklama oldu. ayın 29unda tüm kanallarım kapandı ve sildim. ancak para kesintiyle birlikte 12 tl kesinleşmiş kazanca yansıdı. yani kapanan kanallarımın parasıda ödendi :D

215 ten 73tl kesinleşmiş iyi yine daha düşük bir rakam beklıyordum.

01.Kas.2013 - 11.Kas.2013
Hiç işlem yok

acaba kesinleşen 0 mı? yoksa daha kesinleşmedi mi bu kazanç anlıyan var mı arakadaslar??
[10- 15 günde 620 tl gibi bi rakam vardı adsenseye yansıyan]

01.Kas.2013 - 11.Kas.2013
Hiç işlem yok

acaba kesinleşen 0 mı? yoksa daha kesinleşmedi mi bu kazanç anlıyan var mı arakadaslar??
[10- 15 günde 620 tl gibi bi rakam vardı adsenseye yansıyan]

yaw bi durun arkadaşalr yarın bakın hesapalrınıza güncellencek işte sabredin biraz yarın uynamaya yanısmış olur merak etmeyin

yaw bi durun arkadaşalr yarın bakın hesapalrınıza güncellencek işte sabredin biraz yarın uynamaya yanısmış olur merak etmeyin

dostum ben çoğunluğun kesinleşti zannettim.google + actım tekrar kapandı 15 gundur ne youtube a ne foruma girmiyorum.. ondan az heycan yaptım 200 tl ateslese fazlasını istemem ama hiç umudum yok. an atesler bişiler :S

---------- Mesaj saat 00:55:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:53:53 civarında gönderildi. ----------

540 -460 = 80 TL kesinti ile Ekim ayı kazancı Vize haftasında sevneyimmi üzüleyim mii bilemedim :)

google + varyasyonlarından denemişmydın hocam ya da kanal silme vb?

Yok Google + lar aktif ve kanal Fllan silmedim ama boş koy artık şuan aklımda ki tek şey yen vdeolar yüklemeye devam etmek tabi ki bu vizleri atlatmak lazım hem okul hem bilgisayar olmuyor bir arada :(

853 TL den hesaplanan net kazanç 238 TL. 487 TL kesilmiş. Kanallarımın para kazanması 4 kasımda kapatıldı. :(

hesap dolar hala kesinlesmedi dolar olup kesinlesen varsa alıntı ile cevaplayabilirmi?

Toplam 214 tl var. kesinleşen 141 tl bu nası oluyo 70 tl kesmişmi ?

bu forumun saati 01:00 ben ne noluyor dıyorum beynım ıyıce sulandı dedim ama forumda bi yanlışlık var sanırım.. acaba hesabını para kazanmaya tekrar aktifleştrmeden para alan var mı çok merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri