2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ay niye böyle geç oldu. geçen ay 09.55'te yatmış ^^

Hesapım T.C. Ziraat bankasında. Banka uzakta diye üşendim gitmeye. İş Bankası ATM'sinden bakayım dedim. Bankanız bu işlem için izin vermiyor. Yanıtını aldım. Ziraat hesabına yatar varsa biran önce yazsın. Ona göre gideceğim. Boşa gitmiş olmayayım ATM'ye. :)

Hesapım T.C. Ziraat bankasında. Banka uzakta diye üşendim gitmeye. İş Bankası ATM'sinden bakayım dedim. Bankanız bu işlem için izin vermiyor. Yanıtını aldım. Ziraat hesabına yatar varsa biran önce yazsın. Ona göre gideceğim. Boşa gitmiş olmayayım ATM'ye. :)

internet hesabı açtırmadım ziraatte bankaya girilmiyo atmler dolu emeklilerin maaş çekme günüymüş :D

arkadaşlar cumaya gitti google çalışanları onun için gecikti az önce beraberdik cumada şimdiye geçmişlerdi iş yerine birazdan başlarlar ödemelere :D:D:D

---------- Mesaj saat 13:31:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:30:25 civarında gönderildi. ----------

kardeşim saat 17 gibi git işini sağlama al

Enpara.com olanlar iyi Digital bankacılık :) herşeyi online :)
bankamatik derdi yok...

Bu ay çok ilginç en azından bir kaç banka bu saate kadar ödemeleri yapıyordu.Ödemesi gelen kimse yok anladığım kadarıyla..

İş Bankası, arkadaşların dediği gibi geçen ay 14.23'te yapmış.

Bir gözüm Forumda , bir gözüm telefonda bankadan gelecek mesajda :) Acaba bu adamlar cuma namazına mı gitti de öyle gecikti bu sefer :D :D

Galiba tüm ödemeler bugün 14:00-15:00 arasında yatıcak..

az önce göz attım ve süpermiş yaa bilmiyordum nasıl bir sistem olduğunu

ben uzun zamandır kullanıyorum ve çok işime yarıyor.
gerçekten süper bi sistem olmuş.

---------- Mesaj saat 15:51:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:49:13 civarında gönderildi. ----------

Parayı'da yazıcıdan mı çıkartıyorsun mübarek :D

ben bir kere bile bankamatik parayı çekmeye gitmedim. :D gereken ödemeleri online yaptım kalan ücretide biriktiriyorum bankada :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri