2013 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spam olayından çıkmıştım , güzel bir kategori bulmuştum. Liveleak hesabımın'da biraz etkisiyle bir videom 240bini bile gördü hoş bunun sadece yüzde 30'u falan youtube üzerindendi ama iyi para getiriyordu sonra o telif bu telif derken gitti 100 abone o kadar para getiren video :( . Sanırım kendi içeriğimiz olmadığı sürece hep bir sıkıntı çekeceğiz.

kesinleşince parayı alırsın diye biliyorum hocam :)

İnşallah öyledir.

---------- Mesaj saat 23:54:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:51:46 civarında gönderildi. ----------

Spam olayından çıkmıştım , güzel bir kategori bulmuştum. Liveleak hesabımın'da biraz etkisiyle bir videom 240bini bile gördü hoş bunun sadece yüzde 30'u falan youtube üzerindendi ama iyi para getiriyordu sonra o telif bu telif derken gitti 100 abone o kadar para getiren video :( . Sanırım kendi içeriğimiz olmadığı sürece hep bir sıkıntı çekeceğiz.

Kardeşim ben hangi video ne şekilde olursa olsun 1 telif yer yemez kaldırma taraftarıyım.

Geçenlerde Fenerin maçından 1 golü attım anında 301+ Oldu ve Logo eklediğim için reklamda çıkıyordu.Sonra digitürkten telif geldi.Telif okulu felan bişeyler çıktı işte youtube soru soruyordu bir ton :) Direkt sildim videoyu 301+ iken. Kim bilir kaç izlenmişti hiç gözünün yaşına bakmadım ;) sende böyle yap derim.

Hocam bişey soracağım diyelim ki benim Eylül kazançları kesinleşti 500 TL adsense'de duruyor sonra o parayı getiren kanal kapandı veya para kazanmaya kapatıldı o adsense de ki param yanıyor mu?

Kesinleştiyse aşırı bir hile yoksa veya olağan üstü bir durum o ödemeyi alırsınız.

bu ay bayağı ihtiyacım var. Site adsense'ten hiç kesmemişler, umarım youtube'dan da fazla kesim olmaz :/

benimde çok kapanan ve para kazanma devre dışı kanalom oldu-kesinleşsede rahatlasak,çok geç kesiyorlar hesabı :s

dostum yanlış anlama ama kaşınmışsın... :D liveleak denen panel herkesın gözu onunde olan bir panel sen orda bişeler yayınla bir iki hafta sonra boommm video kapalı telifler toplum uyarıları felan buluyor senı.. eee video 1 ay kalacak ki kazançda kesinleşecek... o bakımdan stratejınde problem var... ya 100 bun olunca ozele çek videonu bir haftada malı vur.. yda orada kendının kopya videolarla reklamını yapıp gelın tıklayın videomaa ama sahibide 1 haftaya gelmez telifi çakar sonra parada hesaba geçmeden pufff... malum 1 ayda anca işleme geçiyor para hesaba:.... deneyim paylaşman güzel ders alanlar olacaktır...

İnşallah öyledir.

---------- Mesaj saat 23:54:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:51:46 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim ben hangi video ne şekilde olursa olsun 1 telif yer yemez kaldırma taraftarıyım.

Geçenlerde Fenerin maçından 1 golü attım anında 301+ Oldu ve Logo eklediğim için reklamda çıkıyordu.Sonra digitürkten telif geldi.Telif okulu felan bişeyler çıktı işte youtube soru soruyordu bir ton :) Direkt sildim videoyu 301+ iken. Kim bilir kaç izlenmişti hiç gözünün yaşına bakmadım ;) sende böyle yap derim.

silmene gerek yok telif alan video zaten engeleniyor. silip silmemen bir şeyi değiştirmez. 3 taraf içinse dediğin doğru .

kazançlar 12 sindemi kesinleşecek ;yoksa yeni uygulamaya göre 21inde kesinleşip aynı anda mı ödenecek youtuber arkadaşlar???

kazançlar 12 sindemi kesinleşecek ;yoksa yeni uygulamaya göre 21inde kesinleşip aynı anda mı ödenecek youtuber arkadaşlar???

12'sinde kesinleşecek.21'ine ödenecek. Biz ikimiz biraz heyecan yaptık :D ama 12'si haftasonuna geldiği için 14'ünde de kesinleşebilir..

bende cumartesi -pazar google para kazanıyor . o bakımdan sistemi bızıklamaz. 14 undede kesınleşme yapar diye düşünuyorum laım 7 saat fark var asya pasifik.. yani 14 unde abd saati 10:00 da başlasa bizde 17:00 yapar :D hesaplamam bu yonde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri