2013 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesai saatleri içerisinde yatar para.

Döviz Kuru Değeri 1 : 2,019 :)

Ödemesini alanlara hayırlı olsun

ekim ayi kazanclari ne zaman kesinlesir ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

adsensede 2 haftadır 62 tl kesinleşmiş kazanç var bu yenileri nasıl hesaplarız ?

arkadaşlar 12 sinde başlıyor kesinleşme.Bazı arkadaşlar hesabım dolar bugün(ayın 12 si)de kesinleşmezse bir sorun var demektir yazıyor.Böyle yazanları gördümmü ayar oluyorum.Yani adam birkaç gün beklmeye tahammülü yok.Ne olacak birkaç gün beklese.Şurda üst üste bir yığın mesaj yazıp çöplük ediyor konuyu.Allahını kitabını seven daha kesinleşmenin ilk gününde ağlamasın şuralarda.

arkadaşlar 12 sinde başlıyor kesinleşme.Bazı arkadaşlar hesabım dolar bugün(ayın 12 si)de kesinleşmezse bir sorun var demektir yazıyor.Böyle yazanları gördümmü ayar oluyorum.Yani adam birkaç gün beklmeye tahammülü yok.Ne olacak birkaç gün beklese.Şurda üst üste bir yığın mesaj yazıp çöplük ediyor konuyu.Allahını kitabını seven daha kesinleşmenin ilk gününde ağlamasın şuralarda.

Usta bismillah ilk mesajınla forumdaki üyelere atar mı yapıyorsun Çok Kurtlar vadisi izledin herhalde

Hocam ilk ay 13 tl kazanmıştım ben toplam.Pes etme yeterki şimdi günlük kazanıyorum o miktarı allaha şükür.

daha fazlasını kazanırsınız inş.
bende ilk başlarda günlük 0,01-0,02 aldığım olmuştu.
ve işin garibi o miktara sevindim. :D
şimdi ise 100 Tl nin altına düştük diye üzülüyorum.
gerçekten şükretmek lazım halimize..

daha fazlasını kazanırsınız inş.
bende ilk başlarda günlük 0,01-0,02 aldığım olmuştu.
ve işin garibi o miktara sevindim. :D
şimdi ise 100 Tl nin altına düştük diye üzülüyorum.
gerçekten şükretmek lazım halimize..

Hocam kanal sayınız kaç peki özgünmü spammı? merak ettimde.

Bayadır ilgilenmiyordum ama son 1aydir günlük 2-3tl geliyor ödeme alacagim sanirim bu ay sonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri