2013 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben pinimi dün gece onaylıdım 5oo lira kesinleşmiş kazanç var sizce ödeme alır mıyım bu hafta içinde?

Bunu kimse bilemez.Deneyip göreceksin.Google yeni hizmet şartlarında örnek olarak 22 sinde onaylarsanız 23 ünde ödemenizi yaparız diyor.Büyük bir ihtimal yaparlar ama ödemeni.

yav yokmu bir allahın kulu yardım edicek hiçmi aynı durumla karşılaşan olmadı adsensede para ödendi diyor banka hesabımda ödeme yok

Merhabalar

R10.net sitesinden denizunay adlı kullanıcıdan alıntı yapılmıştır.

Google dan gelen mail umarım yardımcı olur

AdSense Müşteri Desteği Ekibi

Merhaba Sayın ...........

E-postanız için teşekkür ederiz.

Türkiye'de bulunan tüm AdSense hesapları, yeni ve geliştirilmiş faturalandırma sistemine yükseltilmektedir. Şu anda geçiş devam etmektedir ve hesabınızın da kısa süre içerisinde yeni sisteme geçirileceğini görmekteyim.

Şu anda raporlarınız USD olarak görüntülenmekte ancak ödemeleriniz TL olarak yapılmaktadır. Yeni sistemde, yalnızca raporlama para biriminiz değişecek, ödemeleriniz ve kazançlarınız hiçbir şekilde etkilenmeyecektir. Ödemelerinizi yine TL olarak almaya devam edeceksiniz.

Önümüzdeki dönemde raporlama para birimini seçmek için opsiyon tanınması üzerine çalışmalar yapılmaktadır.

Yeni faturalandırma sisteminin en önemli avantajlarından biri, ödemelerin ayın 21'inden itibaren yapılmaya başlanmasıdır. Eski sistemde olduğunuz için, XXX tutarındaki ödemenizin 31 Ekim'de yapılacağını görüyorum. Yeni sisteme geçmenizle birlikte ödeme tarihleriniz de daha erken olmaya başlayacaktır.

Bunun sorununuzu çözeceğini umuyorum. Bu konuyla ilgili sorun yaşamaya devam ederseniz, bu e-postayı yanıtlayarak beni bilgilendirmenizi rica ederim.

İyi hafta sonları dilerim.

Saygılarımla,

Dolar hesabı ödeme işlemde! Haydi gözümüz aydın...

Haydi hayırlı olsun. Yarın hafta sonu, pazartesi mi yatar yoksa yarın yatar mı ?

Benim para dün yattı bugün ilk paramı çektim 415 tl.

malum dolar hesapları ödeme işleme girdi bugün-yarın cumartesi,hesaba yatma ihtimali var mı arkadaşlar???

malum dolar hesapları ödeme işleme girdi bugün-yarın cumartesi,hesaba yatma ihtimali var mı arkadaşlar???

Işleme gec girdiği icin bugün yatmadı. Ödemeler pazartesiye kaldı. Allah'a şükür ki pazatesi yarım gün mesai var yoksa çarşambaya kalırdı.

arkadaşlar hesabım dolar adsenseye baktığımda ödemenin yapıldığı gözüküyor,ama hesaptapara henüz yok sebebi ne olabilir,bilen varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri