ben pinimi dün gece onaylıdım 5oo lira kesinleşmiş kazanç var sizce ödeme alır mıyım bu hafta içinde?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Google dan gelen mail umarım yardımcı olur
AdSense Müşteri Desteği Ekibi
Merhaba Sayın ...........
E-postanız için teşekkür ederiz.
Türkiye'de bulunan tüm AdSense hesapları, yeni ve geliştirilmiş faturalandırma sistemine yükseltilmektedir. Şu anda geçiş devam etmektedir ve hesabınızın da kısa süre içerisinde yeni sisteme geçirileceğini görmekteyim.
Şu anda raporlarınız USD olarak görüntülenmekte ancak ödemeleriniz TL olarak yapılmaktadır. Yeni sistemde, yalnızca raporlama para biriminiz değişecek, ödemeleriniz ve kazançlarınız hiçbir şekilde etkilenmeyecektir. Ödemelerinizi yine TL olarak almaya devam edeceksiniz.
Önümüzdeki dönemde raporlama para birimini seçmek için opsiyon tanınması üzerine çalışmalar yapılmaktadır.
Yeni faturalandırma sisteminin en önemli avantajlarından biri, ödemelerin ayın 21'inden itibaren yapılmaya başlanmasıdır. Eski sistemde olduğunuz için, XXX tutarındaki ödemenizin 31 Ekim'de yapılacağını görüyorum. Yeni sisteme geçmenizle birlikte ödeme tarihleriniz de daha erken olmaya başlayacaktır.
Bunun sorununuzu çözeceğini umuyorum. Bu konuyla ilgili sorun yaşamaya devam ederseniz, bu e-postayı yanıtlayarak beni bilgilendirmenizi rica ederim.
İyi hafta sonları dilerim.
Saygılarımla,
Merhabalar
R10.net sitesinden denizunay adlı kullanıcıdan alıntı yapılmıştır.
Haydi hayırlı olsun. Yarın hafta sonu, pazartesi mi yatar yoksa yarın yatar mı ?
Pazartesi
malum dolar hesapları ödeme işleme girdi bugün-yarın cumartesi,hesaba yatma ihtimali var mı arkadaşlar???
Işleme gec girdiği icin bugün yatmadı. Ödemeler pazartesiye kaldı. Allah'a şükür ki pazatesi yarım gün mesai var yoksa çarşambaya kalırdı.
belki yarın bir süpriz yaşarız,sonuçta para yurtdışından geliyor![]()
arkadaşlar hesabım dolar adsenseye baktığımda ödemenin yapıldığı gözüküyor,ama hesaptapara henüz yok sebebi ne olabilir,bilen varmı?
bugün yarın gelir. bugün öglen bidaha bak
eyv kardeşim,mesai saatlerinin başlamamış olması sebep olabilir mi acaba?
normalde ödeme adsensede yazdıgı halde paramızı 9-12 arası gibi hesaptan alıyoduk. Bugün bankalar tatil değilse tahminimce 12 gibi alman lazım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.