2013 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nie bu kadar merak ediyorsunuz ki.. en fazla kazancınızdan 5, 10 dolar ya kesilir ya kesilmez... youtubeden daha bu güne kadar 10 dolardan fazla kesildiğini görmedim oda 3k ya kesilmişti boşverin oluşuna bırakın.

sorun kesinti değil. tüm kanallarımı gizledimriske girmeyim diye. sonuçta spam yapıyoruz şuan hiç para kazanamıyorum :D kesinleşsin açıcam tüm kanallarımı :D. çok zekiyimm

beyler kesinleş kesinleş yazınca kesinleşmeyecek. gece kesinleşecek işte. konuyu üste çıkarıp bizi de heyecanlandırmayın lütfen

Aynen katılıyorum, konuyu üste çıkartıp heyecanlandırmayın :D

Bu sondu, kesinleşmeyene kadar kimse yazmasın:D

Herkeste aynı mı bu durum?

aynı hocam

---------- Mesaj saat 21:58:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:57:18 civarında gönderildi. ----------

sorun kesinti değil. tüm kanallarımı gizledimriske girmeyim diye. sonuçta spam yapıyoruz şuan hiç para kazanamıyorum :D kesinleşsin açıcam tüm kanallarımı :D. çok zekiyimm

hocam 3 k kazanca, nasıl 10 dolar kesinti alabildiniz merak ediyorum yüzde 22 lik kesintiyi kesinlikle yapar adsense arada bi bonus kazançlar ekler oda yüzde 22 oranını düşürür tabi ki ama sizin 3bin lira kazanca 10 dolar abest bi kesinti olmuş

ve kazançlar kesinleşti diyecek birini bekleme umudu bile güzel :)

valla ben heyecanla bekliyorum. bütün kanallarımın para kazanması kapanmıştı sağolsun kptncksprv hocam yardımcı oldu .acaba ne kadar kesinleşecek merak içindeyim.

aynı hocam

---------- Mesaj saat 21:58:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:57:18 civarında gönderildi. ----------

hocam 3 k kazanca, nasıl 10 dolar kesinti alabildiniz merak ediyorum yüzde 22 lik kesintiyi kesinlikle yapar adsense arada bi bonus kazançlar ekler oda yüzde 22 oranını düşürür tabi ki ama sizin 3bin lira kazanca 10 dolar abest bi kesinti olmuş

dostum senin hesapladığın gibi deil, 3k dolar kazancın var bunun 900 doları partnerden kesilir eline net 2100 dolar geçer, bu orandan bahsediyorum ya 2095 dolar olur yada 2090 dolar daha fazla düştüğünü görmedim. E bu hesabı herkes kendisi yapması lazım yani, sen 3k dolar kazanıp 900 dolar kesildi diye buraya 900 dolar kesinti var die yazamazsın öyle değil mi? Ayrıca yaw bu ay acaba adsense yada her neyse bir partner benden acaba %30 yerine %10 kesinti yapar mı ki die beklemek anlamsız herşeyin oranları belli.

Ben şahsen ayın 1inde ne kadar ödeme alacağımı net olarak hesaplayabiliyorum anlatmak istediğim bu.

geçen ay 22:00 gibi kesinleşmişti bekliyoruz bakalım heyecanla

:) :)

Konuyu Toplam 72 Üye okuyor. (50 Kayıtlı üye ve 22 Misafir)

dgn, palipleten, gecekusu12, t366, teona08, serdar41, kptncksprv, tolgafurkan, gfbilker58, BesimCatalkaya, iorka, gncpls, razzgard, anonyload, thecruelx, yakamoz01, Invo, Cagdaser, Rorschach, DipSomaniaKfy, MPVH, melankolia35, charm35, sende, NoEroin, Titan, ozgurvatansever, technox1, furkan, Konoha, eftal, Sume, teknik, gzmrt, Bonna, jakerss, EnemyHunter, Throck, emice, burakpaker, alperturkoglu41, Akıl Verme Para Ver, zetsurin, dervegider, Tahir, ayhanuzum, IKadavra, xnacar, G3da, rtijex

Heyecan yapmayın :) Asıl benim kasımda para kazanma kapat-aç yaptık.Benim için de önemli bakalım ne olacak? Yeni adsense mi açmalı yoksa devam mı belli olacak?Kanal bile bağlamadım tırstım yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri