hocam 0,75$ yüzünden para alamıyosan evlat acısı gibi koyar insana![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam 0,75$ yüzünden para alamıyosan evlat acısı gibi koyar insana![]()
3aydır video yüklemediğim için bu şekilde geçtiğimiz 2 ay google efendi %25den fazla kesinti yapıyordu bu kesinti %50 lere kadar çıkıyordu. bu ay az kesmiş kendimi bu şekilde avutuyorum.
Ayrıca 3 aydır video yüklemememin bir sebebi var ;-) yakında forumda görürsünüz konusunu
Bu nasıl bir kesintir arkadaşlar ya ?
Geçen ay Toplam kazançlar tutarı
![]()
Ve kesinleşen tutar 129$ kesintimi olur ?
![]()
Hocam %25 kesmiş normal değil mi ? Genelde %15-25 arası kesiyor diyorlardı benim geçen %32 kesti onun da çoğu kapanan kanallardan herhalde
evt hocam sen banka hesabına gelen miktarı adsenseye gireceksin pin geldiyse onuda gireceksin kazancında 100$ geçtiyse paranı alabilirsin eğer pin gelmediyse pini bekleyeceksin![]()
102 $ toplam kazanç - 85$ kesinleşen bu ay bize ödeme yok .
Gel birdahaki ay gel .
![]()
Çok şükür 700$ kesinti olmuş.
Sana bisey kalmamistir heralde.700$ kesinti nedirSaka bi yana,toplam ne kadardi aylik kazancta 700$ kesinti yaptilar? 145$da 45$ falan kesinti yapiyolar,buna gore seninki
matematik bitti benim
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.