İyi günler Hocalarım başlıktada belirtiğim gibi 2013den bu yana bu işi yapmaya çalışıyorum fakat ya kanallarım kapandı ya adsense hesabım. Şuan bi adsensem var ondada 4 aydan beri 7 lira birikti anlıcanız ben bu iş hakkında hiçbişey bilmiyorum. Forumda gördüğüm kadarıyla yaş aralığıda pek geniş 15den tutda 40 küsüre kadar gördüm. 15 yaşında arkadaşlarımız bile ayda 4 haneli kazanıyor. Belki bileniniz vardır bi ara hayaller adında bi konu açmıştım orda amerikada çalışma hayalim vardı amerikaya gitmek için 6bin lira toplamam gerekiyor para toplamam içinde çalışmam gerekiyo biliyorum fakat tek gelir kaynağım youtube. Meslek lisesinde okuyorum bilenler vardır belki staj yapıyoruz yani hiç boş zamanım yok. Ha stajdan gelen parayı biriktirde diyebilir bazı arkadaşlar ama stajdan 150 lira veriyolar yol parama bile yetmiyor. Okuyanlar sadede gel diyodur
Abilerim Kardeşlerim benden deniyli kişilersiniz bu aşikar. Yardımlarınızı bekliyorum Nasıl kazana bilirim ne tür çalışmam gerekir forumu okumama rağmen bulamadım yararlandığınız başlıkları atabilirsiniz Yani anlıcanız akıl verirmisiniz 6bin lira topladıktan sonra zaten amerikada işe başlıcam youtubeyede gerek yok sadece 6binlira toplıcak kadar bilgi verirseniz sevinir
Abilerim Kardeşlerim benden deniyli kişilersiniz bu aşikar. Yardımlarınızı bekliyorum Nasıl kazana bilirim ne tür çalışmam gerekir forumu okumama rağmen bulamadım yararlandığınız başlıkları atabilirsiniz Yani anlıcanız akıl verirmisiniz 6bin lira topladıktan sonra zaten amerikada işe başlıcam youtubeyede gerek yok sadece 6binlira toplıcak kadar bilgi verirseniz sevinir