2014/2 KPSS tercih sonuçları açıklandı.

chatmece

Kayıtlı Üye
Aramızda sınava giren arkadaşlar vardı. Herkes için hayırlısı olsun diyelim Aramızda memur olmaya hakkazanan arkadaşlar varsa hayırlı olsun. Kazanamayan arkadaşların da canı saolsun ne diyelim.

Tercih yapan aday sayısı ile kadro sayısındaki uçum gerçekten üzücü :o

c114ddb79597b180ea97c15a205432bd.jpg

SORGULAMAK İÇİN.
https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1750

KPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

not: konu açıldıysa bilmiyorum arama yaptım görmediğim için açayım dedim.

66 puanla babayı aldım adamlar 85 90 la yerleşememiş ya ben öylesine yapmıştım gelmeyeceği 2 2 4 dü

kpss işi sıkıntılı bir süreç.. çalışanlar varsa inş atanırlar biran önce..

66 puanla babayı aldım adamlar 85 90 la yerleşememiş ya ben öylesine yapmıştım gelmeyeceği 2 2 4 dü

Bende 62 puan almıştım biliyodum yerleşemeyeceğimi bende öylesine yaptım sonuç beklediğim gibi oldu. ancak 85-90 puanla yerleşemeyenlerin istedikleri yerler çok puan istiyo ve başvuru sayısı fazla.Normalde 83 puan alan biri herhangi bir yere yerleşebilir.

Beni mahveden şu matematik oldu hiç yapmıyorum ya :(

77 puanla babayı bile alamadık adamlar kadro açmadı bize tercih bile yapamadık :D

Bide ben bu 2015 te kpss a ya hazırlanıcam.Kpss byi yapamıyoruz bide a.2015 te b olmadığı için :( kpssb+işletme,iktisat,muhasebe,maliye,hukuk + ingilizce napıcam ben ya :(

Şu yt işi 5 yıl daha sürsün ne kpss ne dgs hiçbi sınava gerek kalmıycak

keşke yt işi sıkıntısız devam etsede böyle abuk subuk sınavlarla uğraşmasak.

hiç bir yıl bu kadar saçmalık görmedim ben.
liste sadece göz boyama olarak sunulmuştu.3 tane seçilecek yer ne demek ya,eski yıllarda en azından tercih listesini doldurabiliyorduk.dışardan adam almaktan bize kontenjan kalmamış.

Evet çok kısır bir tercih rehberi. Zaten sana uyan belli bölümler, bundan sonra iş daha da zorlaşacak. Kurumlar yapacak artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri