Error veriyor site![]()
Konu içinde tam link yapıştırmadı, pmden attım...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Error veriyor site![]()
1 hafta önce geldi inş alicam hayirlisiyla olsun da
Konu içinde tam link yapıştırmadı, pmden attım...
Ayni iste sıkintim o bu gün onayladim bankayi isleme girerse süper olur[emoji383]12 agustos pini mi? Ben de yeni girdim banka onayini falan yaptim ins isleme girer bugun.
---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------
Ben de alabilir miyim, merak ettim
Ayni iste sıkintim o bu gün onayladim bankayi isleme girerse süper olur[emoji383]
Yabancı bir forumda şöyle demişler,
Şuan hiç bir ülkede işleme girmedi. Muhtemelen yarın işlemde olacaktır.
24 saat sonra işleme girecek diyorlar arkadaşlar !
adsenseden değil ama dailymotiondan Çok şükür hesabım işleme girdi, bir kaç gün içinde paramı alacağım.
Hocam dailymotionda kazanç durumu nasıl biraz bilgi verebilirmisiniz rica etsem![]()
![]()
Gördüğünüz üzere geçen ay öğleden sonra işleme girmeye başladı bugün de aynısı olur. Sabırla bekleyelim.
Hocam dailymotionda kazanç durumu nasıl biraz bilgi verebilirmisiniz rica etsem![]()
http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/20383-dailymotion-kazanc-sitemini-deneyen-oldumu.html
belki bir nebze faydalı olabilir
bu konuda kimseye günahımı vermem.
Payment in Progress (PIP) Türkçe meali o meşhur Ödeme işlemde yazısıpip dedikleri işlenme heralde![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.