2014 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok hocam benimki hiçte azımsanacak kazança değil günlük xxx kazanan adsensemde de girmedi bir türlü

peki kaç adsense hesabınız var

---------- Spam Engelliyici 00:32 ---------- Önceki Mesaj 00:30 ----------

Ya öyle şey olur mu? O zaman limiti 200 değil 2000 yapar der ki ulaşın bu paralara ödeyeyim size.. Sizin tezinize göre 200 limiti olmamalı.

işte bunu bende cevaplayamıyorum tek bir mantıklı izah buluyorum adsense herkese özgün yayıncı gözüyle bakıyor dda ondandır diyorum sonuçta anlımızda yazmıyor spamcı diye sonra bir inceleme hesap spam ver banı

Kanalları ışleme gırmeyen arkadaşların ıçerıklerı azda olsa +16-18 arası fılm ve benzerı katagorılerden mı oluşuyor,şımdı dıkkat ettımde ıkı aydır bır kanalımda ızlenım var ama nedense kazanç yok herhalde youtube buna bır önlem getrmeye başladı,bu tıp ıçerıklerın kazançlarınıda ödememeye karar vermış.
Bu düşüncem sadece bır tez ama goruyorum kı bazı arkadaşların ıçerık çalışmaları bu tezıde doğruluyor,geçen ay ve bu ay ışleme gırmeyenler arkaşlarda ıçerıklerı bu konuda sorgulamalarını rıca edıyorum.İnşallah sorunsuz olarak odemelerımızı alırız yolumuza devam ederız,yoksa bu ışın tadı tuzu kalmıyor

İşleme girmiş arkadaşlar hayırlı olsun

Malesef geçen ay girmeyen bu ayda girmemiş lanet olsun !

3 tane adsensem kapandı onlardan umudu kestim içinde pek birşey yoktu 2 tane kalmıştı çok korkmuştum az önce ikisinede baktım işleme girdi.
Hadi hayırlısı şimdi yatmasını bekleyeceğiz sabırsızlıkla...

aynı şehirde aynı isimle açılan adsenseler tehlikeli aynı isimle farklı şehirler de açmalı artık.

Peki beyler işleme giren ödemeler sabah hesaba geçer mi sizce? İşlem uzun sürmez umarım

öyle değil işte kazanca göre ban atmaz, adsenselere ödeme yapılmayan insanların ortak noktaları çoklu adsense çalışmak. son güncelleme de adsense buna karşı bir önlem aldı. bunun takibini muhtemelen pini gönderdiği adrese göre yapıyor.

ilyas yilmaz diye aynı şehirden 3 4 5 tane olunca takibe alıyor komşularından kendilerine adsense açanlar tümden ziyanda. banka hesaplarıyla da alakalı olabilir.

istanbulda mehmet,nerde açarsan aç hep bizim youtuber mehmet

Bu saatten sonra isleme giren yok mu varsa yazında bi umidimiz olsun

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heyecanla 6 hesabımida kontrol ettim çok şükür kayıpsız atlattik hepside işlemde çok adsense ile çalışıyorum her zamanki gibi problem olmadı inşallah da bundan sonrada böyle devam ederim darısı ödemeleri işleme girmeyen arkadaşların başına kendi hesabım gibi üzülüyorum onların adına dilerim en kisa surede işlemde olur

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah bende bekliyorum da bi giremedi tek adsense :s

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok hoca diğer hesap o daha girmedi bir bilene sormustum ekimin ilk.haftasi ödenir dediler de bilginiz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri