2014 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknik bir problemleri olabilir diye düşünüyorum. inşallah çekeriz bugün ama işlemde olan bir hesabın bu saate kadar yatması gerekti.

bir anormallik olduğu aşikar gece mail atmaları lazımdı ödeme hakkında mail bile gelmemiş

arkadaşlar az daha bekleyin paracıklar geliyor inşAllah saat 13 gibi hesaplarda olur...relax relax :)

İşleme girmeyen hesaplar hala işleme girmemiş, bu nedir ya ya banlayın ya da ödeme yapın ya da bir bildirim ya bir mektup ya bir ses bişeler yapın işte umut tacirliği yapmayın.

Ödemeler öğleden sonra yapılır bir kısmı da yarına kalır.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu saate kadar birilerinin ödenmezse hepsi yarına kalır bence geçen aylardada böyle olmuştu bir kere

ya arkadaşlar allah askına bi sakin olun ya... yarına kadar bi bekleyin ... benim 24 ünde aldığım da oldu 23 ün dede bekleyip görelim.. sabahtan beri başladınız pirpiriklenmeye bi durun bakalım nolcak. benim kin de de işleme girdi yazıyor

Bugün işlem giren hesaplar var mi ?

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar

https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/adsense/L3duWgInEqI

Su konuda elemanin biri isleme girmeyen odemesini gondertmis. Youtube ile direkt olarak iletisim kurmus. Bunun icin kanalinizin son 90 gunde 15,000 saat izlenim almis olmasi gerekiyordu sanirim suradan bakin https://support.google.com/youtube/answer/3065832. Elinde bu tarz kanallari olan varsa birde o sekilde direkt youtube uzerinden iletisim kurarak odemelerinizi sorun.

Garip geldi , chrome elementi kullanarak ben oraya 1milyon bile yazabilirim eğer ki resim ilet kanıtlamaya çalışırsak bence saçma olmuş o olay.

hindistandan elemanın teki ödeme aldığını söyledi 15 dk önce digitalpointte.. sanırım bugün içinde bizim ödemelerde gelicek :D

Arkadaslar

https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/adsense/L3duWgInEqI

Su konuda elemanin biri isleme girmeyen odemesini gondertmis. Youtube ile direkt olarak iletisim kurmus. Bunun icin kanalinizin son 90 gunde 15,000 saat izlenim almis olmasi gerekiyordu sanirim suradan bakin https://support.google.com/youtube/answer/3065832. Elinde bu tarz kanallari olan varsa birde o sekilde direkt youtube uzerinden iletisim kurarak odemelerinizi sorun.
ben para verseler de başvurmam.geçen ay ödemem yapılmadı diye ödenmeyen adsenseden başvurduk iki gün sonra adsense banlandı:D

+16 gibi videolar gerilim korku veya mide bulandırıcı şeyler zaten para kazanma işareti onlarda yok oluyor evet bu tezine katılıyorum bende 8 kanalar var şuan her biri 20k izlenmiş kazancı 2$ yani para kazanmalarıda çoğu açık ama bişey kazandırdığı yok boşa video kalabalığı :D

evet aynen hocam buna bağlı dıger adsenseye baglı kanallarında parasını etkıleyebılıyor.İşleme gırmeyen arkadaşlar bu kanalları arasında bu tıp kanallar var mı,bunun etkısı olduğuna %90 dahada arttı.

Garip geldi , chrome elementi kullanarak ben oraya 1milyon bile yazabilirim eğer ki resim ilet kanıtlamaya çalışırsak bence saçma olmuş o olay.

Resimle kanitlaman gerekmiyor. Youtube kanalinin son 90 gun icinde 15,000 saat izlenim almis olmasi yeterli. O youtube hesabi direkt olarak youtube ile baglanti kurmaya acik oluyor. Adam inanmayanlar olur belki diye ekran goruntusu koymus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri