2014 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eft talimatı verildiği halde neden gelmiyor acaba? Normalde Eft emri verilir Google'ın işi biter burada son olarak bankanın onaylaması gerekir. Acaba sadece adsense hesaplarımıza öyle yazıldı da henüz herhangi bir işlem gerçekleşmedi mi ve ya 17:00'ye kadar yatar mı acaba... Sakin olun :D

Ödemsi işleme girmeyenler ne yapsın (: millet ödeme bekliyor bizde işleme girmesini beliyoruz. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun .

bugün yatması çok mühim benim için işleri güçleri aksattım para harcamak için :D

geçmiş ödemeler mavi ( ödeme makbuzuna link 'li ) iken şimdi beklediğimiz ödemeler de link yok daha önce de böyle miydi ? bilen var mı ?

ben ümidi kestim.bu ay da işleme girmeyenlerin yüzdesi geçen aykilerle benzerlik gösteriyor.içerde kalan miktar bir iki ay zorluk çekmeme sebep olacak ama ayağa kalkarız elbet.adsense de benden bu kadar.işe yaramayan kanalları pinsiz adsenseye,işe yarayanları partnerlere taşımış,adsensede tek kanal bırakmıştım ama onun da ömrü kısa oldu.

gerçekten canım çok sıkkın.önemli planlarım vardı ve ertelemek zorundayım.yanlışlıkla belki geçen ay banlananları da öder demiştim ama sağlamı bile ödemeyecek anlaşılan.

ödemesi işleme girmeyenlere şimdiden geçmiş olsun...

ben ümidi kestim.bu ay da işleme girmeyenlerin yüzdesi geçen aykilerle benzerlik gösteriyor.içerde kalan miktar bir iki ay zorluk çekmeme sebep olacak ama ayağa kalkarız elbet.adsense de benden bu kadar.işe yaramayan kanalları pinsiz adsenseye,işe yarayanları partnerlere taşımış,adsensede tek kanal bırakmıştım ama onun da ömrü kısa oldu.

gerçekten canım çok sıkkın.önemli planlarım vardı ve ertelemek zorundayım.yanlışlıkla belki geçen ay banlananları da öder demiştim ama sağlamı bile ödemeyecek anlaşılan.

ödemesi işleme girmeyenlere şimdiden geçmiş olsun...

benimde işleme girmedi bi yerlere mail atıyoduk link varmı sizde

Odemesi isleme girmeyenlerden biride benim icinde az bir miktar para olan ikinci adsensem (ikinci ay oldu) isleme girmedi. Dun gece 11 sularinda durumla ilgili iletisime gectim gecmez olaydim banlanmisim.
Neden neye gore banladiniz diye yazsam otomatik mesaj gelecek malesef o yuzden biraktim pesini. Yazmamla banlanmam belki tesaduftur bilmiyorum ama odemesi gerceklesmeyen arkadaslar yazmazsaniz iyi olur diye dusunuyorum genede siz bilirsiniz.

Odemesi isleme girmeyenlerden biride benim icinde az bir miktar para olan ikinci adsensem (ikinci ay oldu) isleme girmedi. Dun gece 11 sularinda durumla ilgili iletisime gectim gecmez olaydim banlanmisim.
Neden neye gore banladiniz diye yazsam otomatik mesaj gelecek malesef o yuzden biraktim pesini. Yazmamla banlanmam belki tesaduftur bilmiyorum ama odemesi gerceklesmeyen arkadaslar yazmazsaniz iyi olur diye dusunuyorum genede siz bilirsiniz.
aynen bende iletişime geçince banı yemiştim.:D

Neyse saglik olsun hocam yapacak birsey yok malesef.
Ustune bir demlik cay icerim artik. Tek tesellim icindeki paranin az olmasi ve ikinci adsensenin odeme almasi.

Bugün öğleden sonra herkesin parası yatar arkadaşlar benim ki dün işleme geçti bugünde yatar, hep takip ediyorum çok telaşlanıyosunuz :D Benim parayı 22,23,24 bu günlerin hepsindede almışlığım var rahat olun ayarlamaları falan yaptıysanız paranızın orda kalmama gibi bi şansı yok öğleden sonra en geç 15:30 a kadar herkesin ki yatar :)

saat 15:30 dan sonra paralar hesapta her ay aynısı oluyor ama tuhaf şekilde forumda panik havası estiriliyor.
ödeme işleme girmeyenler adına çok üzgünüm ALLAH düşmanımın başına versin lakin açık sözlü olmak gerekirse bir çoğu yine önümüzdeki ödeme gününe kadar çalıştırlıp son 2-3 gün kala ban yiyecektir bu durumdaki arkadaşlar için şu an en hayırlısı partner ama her zaman dedim partnere geçecek kadar zengin değilim diye en mantıklı durum ise kazanç ne olursa olsun hepsinin üstüne sünger çekip sıfırdan başlamak ben olsam böyle yapardım ama adsenseden vazgeçmezdim.. herkese hayırlı forumlar

Geçen ay işleme girmeyen bu ayda işleme girmeyerek beni yanıltmadı.. Bir ümit içinde kanallar bırakmıştım belki toplu ödemeyi alırız diye ama nafile :) Bu sefer o hesabın içinde hiç kanal bırakmayacağım ve hepsini farklı bir adsenseye taşıyacağım.

saat 15:30 dan sonra paralar hesapta her ay aynısı oluyor ama tuhaf şekilde forumda panik havası estiriliyor.
ödeme işleme girmeyenler adına çok üzgünüm ALLAH düşmanımın başına versin lakin açık sözlü olmak gerekirse bir çoğu yine önümüzdeki ödeme gününe kadar çalıştırlıp son 2-3 gün kala ban yiyecektir bu durumdaki arkadaşlar için şu an en hayırlısı partner ama her zaman dedim partnere geçecek kadar zengin değilim diye en mantıklı durum ise kazanç ne olursa olsun hepsinin üstüne sünger çekip sıfırdan başlamak ben olsam böyle yapardım ama adsenseden vazgeçmezdim.. herkese hayırlı forumlar

Hocam tipki bir askerin nisanlisindan bahseder gibi bahsetmissiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri