2014 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ay diğer aylardan daha bereketli geçtii inşallah sorun yaşamadan ödemeyi alırızda herkes borcunu harcını öder.

ağustos iyi geçtide 3 gün önce ne var ne yok engel telif yedik toparlaması zor olacak

Bence alabilmesi için kanalın özgün olması gerekir. Diğer türlü incelemeye girer görüşündeyim.

Yok özgün çalışıyorum diyorsa alır her türlü

ne kadar paraya kadar google incelemeye almaz ki hocam mesela örnek vericek olursak; "özgün calısmıyorum ama ayda 5000 alıyorum" incelemeye girer mi ?

hocam sen ne yaptın gece gece benim bile kafamı karıştırdın :D

16.000 x 0,10 = 1600 TL

16.000 x 0,11 = 1760 TL (Arada 160 TL'lik fark işte) Yani hani bir ayın tbm'si oluyor ya ondan bahsediyorum.

(RAKAMLAR TEMSİLİDİR)
Öyle desene hocam ya :D

Öyle bir demişssinki son gün yani bugün TBM 11 den 10a düştü. :D
Ve arkasına 200 tlmi eritti dedin :D

Öyle desene hocam ya :D

Öyle bir demişssinki son gün yani bugün TBM 11 den 10a düştü. :D
Ve arkasına 200 tlmi eritti dedin :D

Tamam işte hocam hesaplamama bak aynı benim dediğim olay işte :D Senin kafa farklı hesaba gitti bir an. Bir an adsense'den 60 bin kazanan adam oldum :D

ne kadar paraya kadar google incelemeye almaz ki hocam mesela örnek vericek olursak; "özgün calısmıyorum ama ayda 5000 alıyorum" incelemeye girer mi ?

Bence bunu kimse bilemez.
Tecrübeli arkadaşlar tek adsense için aylık 5000 ni geçmemek gerekir der.

Ancak 200 lira alamadan ban yiyende var. 2000 lira alamadan ban yiyende var.
Adsense neye göre ban atıyor kestirmek zor hocam.

Aynı zamanda tek adsensede aylık 15000 alanda var. Ban yemeden :)

Bence bunu kimse bilemez.
Tecrübeli arkadaşlar tek adsense için aylık 5000 ni geçmemek gerekir der.

Ancak 200 lira alamadan ban yiyende var. 2000 lira alamadan ban yiyende var.
Adsense neye göre ban atıyor kestirmek zor hocam.

Aynı zamanda tek adsensede aylık 15000 alanda var. Ban yemeden :)

anladım hocam artık şu adsense işi şans işine dönüştü şansın varsa paran yatıyor şansın varsa ban yemiyorsun vs :D nolacak sonumuz bilmiyorum hocam valla

Tamam işte hocam hesaplamama bak aynı benim dediğim olay işte :D Senin kafa farklı hesaba gitti bir an. Bir an adsense'den 60 bin kazanan adam oldum :D

Fenamı olurdu hocam :D
1600 nere 60000 nere :D

Bence 1600 almaktansa 60000 biriktirip adsensenin ödeyip ödemeyeceğini beklemek daha heyacanlı olurdu :D
Bir bakmışsın ödemiş :D

bu ayı boş geçiyoruz maalesef

---------- Spam Engelliyici 00:38 ---------- Önceki Mesaj 00:34 ----------

anladım hocam artık şu adsense işi şans işine dönüştü şansın varsa paran yatıyor şansın varsa ban yemiyorsun vs :D nolacak sonumuz bilmiyorum hocam valla

Bencede tamamen şans işi. benim bir çok kanalım spama düştü 30 dan fazlada kanallarımda telıf ihtar kurar ihlali felan yedim ama hala ip temiz yeni kanal açtıkca hiç bi sorun yok tertemiz atıyorum.. adsensedede 4 haneli rakamı rahatlıkla aldım

Gecen ay bi adsensede para kazanma gitmiş. Kesinleşmelerden sonra fark ettim. Malesef XXXX tl çöp oldu. Şuan aynı kanalları kurtardım para kazanmaları aktif inş. bu ay sorun yaşamam/yaşamayız.

sıranızı bekleyin.hele biz geçen ayı bir alalım siz ay sonu gelirsiniz konuya :D
umarım verirler artık.eylül ayını bol paralı geçirmiş oluruz.
yoksa açlıktan nefesimiz kokacak :D

Kendi adıma adsense'den bir aksilik çıkıp kesinti oranı fazla olmazsa kendi çapımdaki enyük miktarı alıcam.

İnşallah geçen ayın ödemesi yatmayanlar, tez zamanda paralarını alır, yada en kötü 22'de geçen ay + bu ayı tüm forum ahalisi kazasız belasız alır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri