2014 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen çok iyi olurdu arkadaşın dediği gibi istanbullu arkadaşlar bi koştursa bu adsenseyi herkesin içini rahatlatmış olur en sevabından..

Aslında orada yarınki eğitime davetliydim ama gidemeyeceğim başka işler yüzünden. Beşiktaş civarında olan varsa gitsin yakındı sanırım Beşiktaşa

Bendeki şans ba bak be işten çıktık bu yt işine ağırlık verelım dedık bu ay normal ısımden kazandığımdan çok faha fazla sadece adsenseden alacaktık ama ortada banka hesabına geçen para yok Yıllardır adsense kullanan arkadaşlarımız ılk defa böyle bişe olduğunu yazmıslar Neye elimizi atsak kuruyor 31 günün 30 günü abdesli gezıyorum nerede bir yanlısım var anlayamadım gitti

bu zamana kadar bu kadar insan içinden google ofisinden bilgi sızdıracak rüşvetle yada santajla :D birilerini bulmaması hataydı. hadi bizlerin youtube geçmişi o kadar eski değil. 5 6 yıllık olanlar nasıl ofisten birilerine çorba parasını verip kardeş sen bize içerden bilgi gönder demedi hayret bir şey.

aynen çok iyi olurdu arkadaşın dediği gibi istanbullu arkadaşlar bi koştursa bu adsenseyi herkesin içini rahatlatmış olur en sevabından..

Son düzenleme:
Su google istanbul ofisi olayini anlamis degilim nasil karsilacaginizi saniyorsunuz hala cozebilmis degilim ayrica adamlar adwords ile ilgileniyor diye milyon yazi yazildi. Ancak premium adsense kullanan bir sitesi olan tanidiginiz falan varsa onlara atanan destek ekibine sordurabilirsiniz. Sanirim bir arkadas sormus forumdan ve isleme girmeyen odemelerin muhasebe departmanindan onay beklendigi soylenmis. Isleme girenler zaten onay almis odemeler oluyor yani yatmak zorunda azicik sabir gerekli sadece.

Bendeki şans ba bak be işten çıktık bu yt işine ağırlık verelım dedık bu ay normal ısımden kazandığımdan çok faha fazla sadece adsenseden alacaktık ama ortada banka hesabına geçen para yok Yıllardır adsense kullanan arkadaşlarımız ılk defa böyle bişe olduğunu yazmıslar Neye elimizi atsak kuruyor 31 günün 30 günü abdesli gezıyorum nerede bir yanlısım var anlayamadım gitti

Hocam o arta kalan 1 gün bugün ise yaktın bütün adsense bekleyenleri :)

haha abi güldürdün :D :D Yarın hesaplara yatmaya başlar abi sıkıntı yok

Nasil bi guvenlikle korunduklarini tahmin bile etmek istemiyorum. Randevusuz girilmez dahi, randevuyuda her arayana verirler mi orasi mechul :D

Yemişim güvenliklerini yaaa...
O kadar ciddi iş yapıyorsalar şu ödeme konusunda ciddi olsunlar. O kadar ciddi iş yapıyorlarsa destek maili atıldığı zaman karşıdakini insan yerine koyup tam okusunlar.

Sonuçta karşılıklı bir çalışma sözkonusu. Karın tokluğuna mı çalışıyoruz. Biz 1 kazanıyorsak onlar bizim üzerimizden kaç kazanıyor Allah bilir. Öyle olunca da ya telefondan ya da yüzyüze bilgi alabilmeliyiz gerekirse :rolleyes:

Hocam yanlis anlamayin sakina yazimi bende okulu biraktim bir sure bu is icin ancak zaten sorunda bu. Millet artik isi gucu birakti spam yapiyor ehh googleda arada bir boyle milleti birbirine vurdurmayi seviyor suan o donemlerdeyiz. Ama bu sekilde ilerlersek eger zaten bu isin omru pek yok.

bir kaç aya kalmadan yeni sektörlere yönelmekte yarar var, bu işin garantisi pek yok gibi

Hocam yanlis anlamayin sakina yazimi bende okulu biraktim bir sure bu is icin ancak zaten sorunda bu. Millet artik isi gucu birakti spam yapiyor ehh googleda arada bir boyle milleti birbirine vurdurmayi seviyor suan o donemlerdeyiz. Ama bu sekilde ilerlersek eger zaten bu isin omru pek yok.

katılıyorum bu işin ömrü yok gibi duruyor en iiyisi yakın zamanda büyük vurgun yapıp sonrasında para gelmeyecekmiş gibi çalışmak :)

benim geçen ay ödeme banka yatma saati 19:41 ister inanın ister inanmayın

bu gün yalan oldu herhalde.
bu saatten sonra zor gelir artık yarına kaldık

google parayı buradan kaldırıyor spamın ve özgünün biteceğini sanmıyorum sadece daha dikkatli olunmalı. temizlik yapıyor google.

Bakiyorum bu sorun ciddi anlamda büyümeye baslamis. Umarim su isleme girmeyenlerde girerde herkez yarin alir parayi.

Bazı arkadaslar heyecan yapmayın demis bu ay dıgerlerınden farklı adsenselet kapadı ısleme gırmedı herkesde panik var isleme girmesıne ragmen ya odenmezse dıye ne kadar genelde yatırılmamıs olsada yine de korku var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri