O saatte bankaya eft gelme ihtimali milyarda 0. Biraz mantik yahu.
biliyorum mantıksız olduğunu ben eft demedim para benim hesabıma o saatte yatmış ispatlamak zorunda değilim ne güzel işte bekle gör o zaman
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim ödemelerde genelde gece hesabımda oluyor
yav gece nasıl hesabında olcak kardeşim gelen eft yi onaylıyan görevli olması lazım o saatte gelmesi imkansız
вαттυѕαу;600528' Alıntı:Sırbistandan biri ile görüştüm , Chat şeklinde , tüm yaşadıklarımız onlardada geçerli , 3 aydır beklemiş bu arkadaş ödeme alamamış , geçen ay iletişime geçenleri banlamışlarŞimdi işleme girmiş ama ödeme hala gelmemiş , durumlar karışık baya
22 eylülden sonra yatan paraların dekontlarını incelermisin kardeş yalan söyleyecek halimiz yok ya ne iş anlamadım millete iyilik olsun sabır olsun diye birşeyler söylüyoruz yalan cı oluyoruz ispatlarsam ne yapacaksın
yav gece nasıl hesabında olcak kardeşim gelen eft yi onaylıyan görevli olması lazım o saatte gelmesi imkansız
Acaba size havale mi yapıyorlar![]()
22 eylülden sonra yatan paraların dekontlarını incelermisin kardeş yalan söyleyecek halimiz yok ya ne iş anlamadım millete iyilik olsun sabır olsun diye birşeyler söylüyoruz yalan cı oluyoruz ispatlarsam ne yapacaksın
ödeme yapıldı arkadaşlar
ödeme yapıldı arkadaşlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.