2014 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırbistandan biri ile görüştüm , Chat şeklinde , tüm yaşadıklarımız onlardada geçerli , 3 aydır beklemiş bu arkadaş ödeme alamamış , geçen ay iletişime geçenleri banlamışlar :D Şimdi işleme girmiş ama ödeme hala gelmemiş , durumlar karışık baya

Bir adsenseye şimdi mail geldi.

İyi haberlerimiz var! 23.Eyl.2014 tarihinde, Google AdSense kazançlarınız için size bir ödeme gönderdik.

yav gece nasıl hesabında olcak kardeşim gelen eft yi onaylıyan görevli olması lazım o saatte gelmesi imkansız

22 eylülden sonra yatan paraların dekontlarını incelermisin kardeş yalan söyleyecek halimiz yok ya ne iş anlamadım millete iyilik olsun sabır olsun diye birşeyler söylüyoruz yalan cı oluyoruz ispatlarsam ne yapacaksın

вαттυѕαу;600528' Alıntı:
Sırbistandan biri ile görüştüm , Chat şeklinde , tüm yaşadıklarımız onlardada geçerli , 3 aydır beklemiş bu arkadaş ödeme alamamış , geçen ay iletişime geçenleri banlamışlar :D Şimdi işleme girmiş ama ödeme hala gelmemiş , durumlar karışık baya

Ne çektirdin be Google...

yav gece nasıl hesabında olcak kardeşim gelen eft yi onaylıyan görevli olması lazım o saatte gelmesi imkansız

Son ödeme 22.08.2014 19:29:19 tarihinde yapıldı. adsensede böyle yazar ama para mesai saatleri içinde yatmıştır. arkadaş adsensede yazan saati söylemiştir belki de

22 eylülden sonra yatan paraların dekontlarını incelermisin kardeş yalan söyleyecek halimiz yok ya ne iş anlamadım millete iyilik olsun sabır olsun diye birşeyler söylüyoruz yalan cı oluyoruz ispatlarsam ne yapacaksın

yav ordaki dekont Türkiye saatine göre değil kardeşim değil :D googlenin saatine göre

beyler bende otomatik ödeme işlemi devam ediyor yazıyor dün geceden beri neden gelmedi hala acaba?

Kardeşim Günün Her Saati EFT Yollayabilirsin.. Fakat Türkiye'deki Bankaların İşlem Saatleri Belli.. O Saat Dışında Paran Hesabına Geçmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri