2014 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benimde Otomatik işlem devam ediyor yazısı mavi olmuş ama para yatmamış. İnşallah bir aksilik olmaz ve yarın yatar.

3ü de dün işleme girdi,3ü de adsense sayfasına bakılırsa gönderilmiş ama yarına kaldı desenize :(

Son düzenleme:
İNŞALLAH en kısa zamanda sizlerin heycanınıza ortak olurum:D yolun başındayız

Ödeme geldimi hocam banka hesabiniza.

bankaya gidip bakmadım ama akşam üzeri bi arkadaşla karşılaştım iş bankasına ödemem gelmiş dedi.ziraat ve vakıf yakında ben onlara baktım,gelmemişti.iş bankasınada gitmeye erindim hepsini birlikte çekerim diye.bi önceki mesajıda düzenledim,gözümle görmedim yanlış bilgi vermiş olmayayım.

Benimde mavi oldu şimdi ve ödenecek 0 landı. Bu ayki tutar son ödenmiş olarak gözüküyor.

18:36 da mail gelmiş ödendi diye sabahı beklemekteyim inşallah sabah yatar sıkıntı olmaz.

bu kadar adamız elbet tanışacak bir kanal buluruz aslında bu zamana kadar bulmamamız hata.

tr ofisinden bulursun onlarında bu konularla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Olsa bile dışarı senin kanal spamcı bu yüzden para yatmamış diyeceğinide sanmıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri