2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en son ben girerim mesela. hatta ilk zamanlar şaşırmıştım aylar önce bu konuyu okurken benimkisi girdi diye herkes seviniyordu. la benim adsense neden girmiyor diye heycan yapmıştım ama saatler ilerdikçe benide atarladı. yani toplu olarak herkesi bir anda atmıyorlar heycan yapmayalım sabah'a kadar bekleyelim bakalım ne olacak.

Baya kişi var işleme girmeyen geçen ay da öyleymiş

daha önce işleme girmeyen aydan sonraki ayda işleme giren bir kişi var forumda bir arkadaş yazmıştı işleme girmeyen adsense bu ay işleme girdi diye bu yorum yüzünden bu ay çok umutluydum. benimde geçen ay işleme girmedi ama banlanmadı da. henüz bişi yok beklemeye devam

Yarın akşama kadar müsade edin arkadaşlar hemen kendinizi sıkıntıya sokmayın ek olarak geçen ay işleme girmeyen adsenselerden banlanan adsense sayısı cok düşük
o yüzden evham yapmaya gerek yok geçen ay 23 ü akşamına kadar işleme giren arkadaşlar olmuştu

İsleme girmeyen adsenseye baglı kanalları yeni adsenseye bagladım isleme girdi ban efsanesi coktu boylelikle

o kanalları adsenseye taşırsan o adsensede %100 işleme girmez

59uObeu.png

en son ben girerim mesela. hatta ilk zamanlar şaşırmıştım aylar önce bu konuyu okurken benimkisi girdi diye herkes seviniyordu. la benim adsense neden girmiyor diye heycan yapmıştım ama saatler ilerdikçe benide atarladı. yani toplu olarak herkesi bir anda atmıyorlar heycan yapmayalım sabah'a kadar bekleyelim bakalım ne olacak.

Gerçekten oldu böyle mi oldu ?

Alex aynı durumdayız biliyor musun. 1 adsense işleme girdi diğeri girmedi. Şimdi kara kara düşün dur ne olacak diye. Ama sen benden biraz daha şanssızsın galiba. Çünkü benim az kazançlı adsense işleme girmedi senin ise gördüğümce en çok kazandıran.

Yarın sabah eğer hala girmezse. Tüm kanallar quiz veya life'ye.

ip'e si ile alakalı bence. ip'e olmazsa hiç okuyamazdık mesela ip'e yi.

saygılar.

Geçen ayki ankete göre sonradan işleme girme oranı çok düşük :(

alex, grup grup atıyorlar. bu atmalar 24 saat içerisin de tamamlanıyor yani yarın gece 24'e kadar süre var. sakin olun la bizide kasıyorsunuz. işleme girmeler yeni başladı siz girmediyseniz adsenseyi kapatın partnere geçin diyorsunuz. SAKİN OLUN LA SAKİN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri