Benimde gece işleme girmeyen hesap isleme girmis oh be. Umarim.herkesin isleme girer
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dün girmiş.
Hocam o sayfaya sizde bakın isterseniz benim hesapta ana sayfada yazmıyor ben senin mesajları takip ediyordum girmedi diye.Meğer girmiş de haberimiz yok..Dün girmiş.
İnşallah hocam..benimki bugün gece 3.30 dan sonra girdi bendede böyle yazıyor bekleyin sizinkilerde girer inşallah
Hocam o sayfaya sizde bakın isterseniz benim hesapta ana sayfada yazmıyor ben senin mesajları takip ediyordum girmedi diye.Meğer girmiş de haberimiz yok..
Dün isleme girenler parayi tahmini ne gun alirlar?![]()
Sagolun hocam%99.9 pazartesi öğleden önce, %0.1 oğleden sonra
Ben sevinemiyorum vallahi. Şimdi baktım işleme girmiş ama açana kadar titredim resmen. İşleme girmeyen arkadaşlar sabırla bekleyin. 3 gün daha işleme felan girmez ise kanalları partnere uçurun. Geçen ay yaşadım işleme girmeme duygusunun ne olduğunu çok iyi bilirim.
Geçen ay işleme girmeyen hesap mı girmiş hocam ?
Yok hocam geçen ay işleme girmeyen hesabı toptan sildim yok ettim ben. Kanallarıda partnere taşıdım. O zaten 2 numaralı ads'ti. Sürekli kullandıgım çok şükür giriyor. Senin girmedimi işleme?
Maalesef girmedi, beklemedeyim.
Maalesef girmedi, beklemedeyim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.