Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar birşey soracağım.Peki dün gece bu saatlerde işleme girdi ama.ödeme ne zaman yapılır yani bankaya ne zaman düşer ? bu gece hesapalra yatıp yarınmı bankaya geçer ? yoksa yarınmı yatıp salımı geçer ?
gocam demek istediğim şıu.Şuan devam ediyor ya hani,ödeme tamamlandı makbuzu ne zaman gelir yani bugünmü yarınmı ?hafta sonu eft olmaz pazartesi günü para hesaplarda
gocam demek istediğim şıu.Şuan devam ediyor ya hani,ödeme tamamlandı makbuzu ne zaman gelir yani bugünmü yarınmı ?
eyvallah hocam zamanını aldım helal et hakkını hayırlı gecelereskisi gibi olursa yarın sabaha kadar makbuzlar çıkar mailler gelir diye tahmin ediyorum ama 1 günde sarkabilir
yokmu hala maviye dönen veya mail alan birileri?
bi pizza ısmarlarsın artıkNapacan maviyi hpcam sabah alacaz işte papelleri
yokmu hala maviye dönen veya mail alan birileri?
nasıl hatırlaamzsın yaa.geçen akşam dedin ya işlme girsin söz sana piza alacam diye.Üzdün beniPizza ? Sözümmi vardı![]()
nasıl hatırlaamzsın yaa.geçen akşam dedin ya işlme girsin söz sana piza alacam diye.Üzdün beni![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.