2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim ödeme 21'inde girmiş yeni kontrol ettim sıkıntı yok. Umarım kesinleşmeyen kanallarınızın ödemeleri kesinleşir arkadaşlar.

Arkadaşlar biraz daha bekleyin sabır biraz ödeme işlemine geçen aylardada gördük 2 gün sonra işleme giren arkadaşlar oldu.

Dün gece bazı arkadaşların lafına bakarak adsense silenler,kanallarını partner yapanlar oldu.Ama o saate işleme girenler girdi sonra yine bir cümbüş bitti herşey ama yine ödeme işlemine girdi gece ilerledi devam etti ödeme işlemi.Cumartesi sabahı devam saat herhalde 15:00 kadar devam etti ondan sonrası bilmiyorum.İlla girenler olmuştur.

Felaket tellallığı yapmıyalım.Yarın girmesse artık umutsuz olabiliriz.Biraz sabırr ben keyfimden yazmıyorum bunu bu mesajım bazılarına

adsense de kanal bırakmadım geçen ay zaten taşıdım partnere hepsini ama içerdeki parayı alaydım iyiydi bu saatden sonra ihtimal düşük ama 1milyonda 1 de olsa hala bir ÜMİT var :)

ya ümitsizsiniz
ya ümit sizsiniz :)

Gracey diye bi teyze var forumda işleme girmedi param yatmadı diye soranlara ay sonuna kadar ödeme yapabiliriz bekleyin diye cevap vermiş

İşleme girmeyenler su içsin :) benim de girmeyen oldu girende oldu. ve önce ki aylar gördük ki girmeyen adsense banlanıyor

Arkadaşlar birşey soracağım.Peki dün gece bu saatlerde işleme girdi ama.ödeme ne zaman yapılır yani bankaya ne zaman düşer ? bu gece hesapalra yatıp yarınmı bankaya geçer ? yoksa yarınmı yatıp salımı geçer ?

Arkadaşlar birşey soracağım.Peki dün gece bu saatlerde işleme girdi ama.ödeme ne zaman yapılır yani bankaya ne zaman düşer ? bu gece hesapalra yatıp yarınmı bankaya geçer ? yoksa yarınmı yatıp salımı geçer ?

hafta sonu eft olmaz pazartesi günü para hesaplarda

gocam demek istediğim şıu.Şuan devam ediyor ya hani,ödeme tamamlandı makbuzu ne zaman gelir yani bugünmü yarınmı ?

eskisi gibi olursa yarın sabaha kadar makbuzlar çıkar mailler gelir diye tahmin ediyorum ama 1 günde sarkabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri