2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam bu konuya yorum yazmak ücretli olmalı bence :D

Son ödeme 24.11.2014 04:17:06 tarihinde yapıldı ve (xxxxxx TL) tutarındaydı
yazı maviye dönmedi gidip bi bakim paralar yatmış mı

anlamadığım nokta parayı google mu göndermedi yoksa bizim bankalar mı işi erteliyor?

anlamadığım nokta parayı google mu göndermedi yoksa bizim bankalar mı işi erteliyor?

2 bankayı da aradım. Sorunun bankalarla ilgili olduğunu düşünmüyorum en azından adsense bakımından. Çünkü enpara hesabına para yatan çok kişi var forumda ama bize gelmemiş mesela. Yani bankaya ulaşmadan önce bir sorun var. Bankalar para bekletmiyor bence. Tl olarak geliyor çünkü paralar. O yüzden bildiğimiz normal eft işlevi görüyor. Yurt dışı kaynaklı değilmiş gibi.

Miktarla da alakası yok. Neyse ben artık ders çalışayım. Bugün geleceğine inanıyorum paraların 4 gibi. Herkese kolay gelsin.

2 bankayı da aradım. Sorunun bankalarla ilgili olduğunu düşünmüyorum en azından adsense bakımından. Çünkü enpara hesabına para yatan çok kişi var forumda ama bize gelmemiş mesela. Yani bankaya ulaşmadan önce bir sorun var. Bankalar para bekletmiyor bence. Tl olarak geliyor çünkü paralar. O yüzden bildiğimiz normal eft işlevi görüyor. Yurt dışı kaynaklı değilmiş gibi.

Miktarla da alakası yok. Neyse ben artık ders çalışayım. Bugün geleceğine inanıyorum paraların 4 gibi. Herkese kolay gelsin.

paralar direk bizim bankaya gelmiyor ztn googlenin türkiyedeki çalıştığı bankadan yapılıyor ödemelerimizbankanın adı şu ana aklıma gelmedi

Ödeme alan çıksın beyler, Sayfayı yeniliyorum kasıyor.
:D

Ben yarın hesabıma geçeceğini düşünüyorum. Çünkü 5-6 aydır ödeme alıyorum ve hesabıma geçme saati hep aynı ve bana eft bildirimi maili hep sabah saat 9 10 arası geliyordu. Hem iş Bankası hemde ziraat Bankası.

Halk bankası alan var mı ?

// geçen hatırladığıma göre geç yatmıştı.

yav bende Son ödeme 24.11.2014 04:24:53 tarihinde yapıldı ve (xxxx.xx TL) tutarındaydı yazıyor son ödemede ama otomatik islem devam ediyorda yazıyor anlamadım gitti.

Halkta herhangi bir hareket yok. Beklemedeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri