beyto33
Yasaklanmış
Benim yapıkredi yatmış diğerlerin de ses yok
öğlen sonumu yattı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim yapıkredi yatmış diğerlerin de ses yok
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam bu konuya yorum yazmak ücretli olmalı bence![]()
reis bu mavi dediğin yer neresi tam![]()
anlamadığım nokta parayı google mu göndermedi yoksa bizim bankalar mı işi erteliyor?
anlamadığım nokta parayı google mu göndermedi yoksa bizim bankalar mı işi erteliyor?
Garanti ve is bankasi yatan veya yatmayan var mı?
2 bankayı da aradım. Sorunun bankalarla ilgili olduğunu düşünmüyorum en azından adsense bakımından. Çünkü enpara hesabına para yatan çok kişi var forumda ama bize gelmemiş mesela. Yani bankaya ulaşmadan önce bir sorun var. Bankalar para bekletmiyor bence. Tl olarak geliyor çünkü paralar. O yüzden bildiğimiz normal eft işlevi görüyor. Yurt dışı kaynaklı değilmiş gibi.
Miktarla da alakası yok. Neyse ben artık ders çalışayım. Bugün geleceğine inanıyorum paraların 4 gibi. Herkese kolay gelsin.
Ya iş'de yatmadı bu soğukta tek basima bekliyorum hadi be bankalar hizli olun alacaklilar pusudabenim garanti bankası hala yatmadı bekliyoruz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.