Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bitti Bile@yavute yattımı hesaba 30k senin ?
paralar direk bizim bankaya gelmiyor ztn googlenin türkiyedeki çalıştığı bankadan yapılıyor ödemelerimizbankanın adı şu ana aklıma gelmedi
yav bende Son ödeme 24.11.2014 04:24:53 tarihinde yapıldı ve (xxxx.xx TL) tutarındaydı yazıyor son ödemede ama otomatik islem devam ediyorda yazıyor anlamadım gitti.
dostum özel olmayacaksa birşey soracaktım tek adsensemi çok adsensemi benimde bir adsense 30 40ı geçti ne yapacağım bilemedimBitti Bile
yok hocamhesaplarına para bekleyen herkesin ödeme yazısı maviye döndü mü ?
hesaplarına para bekleyen herkesin ödeme yazısı maviye döndü mü ?
Son ödeme 24.11.2014 04:23:18 tarihinde yapıldı ve (...) tutarındaydı yazıyor önceden bu yazdığında bakiye sıfırlanıyordu
30.000 tl mi geçtidostum özel olmayacaksa birşey soracaktım tek adsensemi çok adsensemi benimde bir adsense 30 40ı geçti ne yapacağım bilemedim
Herkes güle güle harcarsın arkadaşlar.![]()
1 tane adsensem var oda özgün arkadaş biriyle karıştırdı beni heralde en son adsense ödememi nisanda aldımdostum özel olmayacaksa birşey soracaktım tek adsensemi çok adsensemi benimde bir adsense 30 40ı geçti ne yapacağım bilemedim
30.000 tl mi geçti![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.