2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ayki totem [MENTION=11620]era[/MENTION] konu açtı o heralde :D
Bakalım tutar inş, güzel bir kesinleşme ve ödeme bekliyorum hayırlısıyla :)

Umarım bu ay herkesin ödemeleri yatar bu adsense ban mevzusu sona erir tek temennim budur :)

Arkadaşlar ekim ayı pini elime ulaştı. Eylül ayından kesinleşen ödemeyi ne zaman alabilirim ?

Son düzenleme:
Bu ayda heycanlı bekleyiş başladı 6 gün kaldı ama geçmez bu ay cok sıkıntısız tertemız bır ay gecırdım 0kesıntı ile yansımasını beklıyorumm

Arkadaşlar geçen ay işlemeye girmeyen hesabım bu ay ne olur sizce :) aynı durumu yaşayan var mı? hala banlanmadı direniyor..

bu ay en az 1 adsense'min işleme girmemesini bekliyorum. (yüksek bakiye)
bekleyip göreceğiz..
3 adet var inşallah diğerlerine bulaşmaz.

geçen buralar da dolaşan bir süper moderatör vardı açmış konusunu işleme girmemiş hesapları para alacam diye umut ediyordu. bi şeyde bildiği yok bak neden banlandın söyle çözüm üretelim diyorum. yok sen ne bilecen. bilmiyorsam neden adsenselerim ayakta o zaman :) neyse ismini hatırlamıyorum yoksa yazarım zaten forumda iki tane gereksiz moderatör var biri gitti samsung tu zaten biride bu. neyse konun içinde kendisine de demedim genel olarak dedim işleme girmeyen hesapların parasını bekleyenler rüyasın da görür diye. adam bana küfür ederek ban attı. gereksiz bir adamın gereksiz hareketleri işte. ergenliğine verdik şikayet etmedik. diyeceğim o ki, kardeş o iş bitti bence fazla umutlanma yoluna bak enerjini yeni projelerine yeni hesaplara harca. bu sadece senin için değil bu olayı yaşayan herkes için geçerli. hesap işleme girmediyse kanallarınızı partnere taşıyıp nerede hata yaptığınızı gözden geçirip adsense ye öyle başlayın eğer hatalarınızı bulamıyorsanız partner'e devam edin çünkü aynı hatalara tekrar düşeceksiniz.

Arkadaşlar geçen ay işlemeye girmeyen hesabım bu ay ne olur sizce :) aynı durumu yaşayan var mı? hala banlanmadı direniyor..

geçen buralar da dolaşan bir süper moderatör vardı açmış konusunu işleme girmemiş hesapları para alacam diye umut ediyordu. bi şeyde bildiği yok bak neden banlandın söyle çözüm üretelim diyorum. ismini hatırlamıyorum yoksa yazarım zaten forumda iki tane gereksiz moderatör var biri gitti samsung tu zaten biride bu. neyse konun içinde kendisine de demedim genel olarak dedim işleme girmeyen hesapların parasını bekleyenler rüyasın da görür diye. adam bana küfür ederek ban attı. gereksiz bir adamın gereksiz hareketleri işte. ergenliğine verdik şikayet etmedik. diyeceğim o ki, kardeş o iş bitti bence fazla umutlanma yoluna bak enerjini yeni projelerine yeni hesaplara harca. bu sadece senin için değil bu olayı yaşayan herkes için geçerli. hesap işleme girmediyse kanallarınızı partnere taşıyıp nerede hata yaptığınızı gözden geçirip adsense ye öyle başlayın eğer hatalarınızı bulamıyorsanız partner'e devam edin çünkü aynı hatalara tekrar düşeceksiniz.
ben çoktan partnere geçtim :) taşıdım bir kaç kanal bıraktım sadece içinde.. hala kazanç elde ediyor o adsense umut işte.. google bu belli mi olur :) öderse sürpriz olur ödemezse önemli değil beklentim yok

inşallah emeğinin karşılığını alırsın eğrisi doğrusuna gelir olmayacak şey olabilir ama söylediğim gibi fazla umut etmemek gerek. geçmiş olsun.

ben çoktan partnere geçtim :) taşıdım bir kaç kanal bıraktım sadece içinde.. hala kazanç elde ediyor o adsense umut işte.. google bu belli mi olur :) öderse sürpriz olur ödemezse önemli değil beklentim yok

Hayırlısı ile tertemiz bir ödeme dönemi olsun
Kimsenin canı yanmasın bu ay 11 adsense den ödeme bekliyoruz bakalım kesik atacaklarmı

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam şu konu sadece kesinleşme günü ve ödeme haftası açık kalsa olabilirmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri