2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen ay ödemesi kesinleşmeyenlerin adsenseleri banlandı mı?

ban olayı bitmeyecek çünkü bu kalitesiz spam'a karşı geliştirilen bir algoritma. artık bu işten profosyonel şekilde kafa yoranlar kazanacak. öyle günde 10 kanal basarım, 1000'lerce video atar sürümden kazanırım devri bitti. google partner şirketlerini de bu yönde değişikliğe zorluyor.

Hocam sanki hepsi o tarafa gidiyor gibi azaldi adsense
peki olay 3 kasimda oldu o videolarin ekim kazanci kime gidecek

Birde bu eslesenden kurtulamiyoruz degilmi
eşleşen glene kadar kazandığın senin hocam benim bildiğime göre tabi.

---------- Spam Engelliyici 00:42 ---------- Önceki Mesaj 00:41 ----------

ban olayı bitmeyecek çünkü bu kalitesiz spam'a karşı geliştirilen bir algoritma. artık bu işten profosyonel şekilde kafa yoranlar kazanacak. öyle günde 10 kanal basarım, 1000'lerce video atar sürümden kazanırım devri bitti. google partner şirketlerini de bu yönde değişikliğe zorluyor.

Hocam kapanmaların neden olduğu bilinmiyor ki nasıl bu kanıya vardınız?

3 aydır banlanmıyorum 2 adsense ile gidiyorum bu 2 ayda banlanmazsam tezlerim doğru çıkacak. doğru şekilde çalıştığıma inanıyorum. bakalım görelim.

eşleşen glene kadar kazandığın senin hocam benim bildiğime göre tabi.

---------- Spam Engelliyici 00:42 ---------- Önceki Mesaj 00:41 ----------

Hocam kapanmaların neden olduğu bilinmiyor ki nasıl bu kanıya vardınız?

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

teşekkür ederim hocam iyi dileklerin için. inşallah hesapların sağlam kalır.

Neyse bu ay mümkün mertebe herkesin ödemesini alması dileğiyle, bol şanslar

İşleme girmeyip daha sonra banlanan adsenseteki kanallardan birini banlanmadan önce pinsiz bi adsense e taşıdım.. Bu şekilde taşıyıp "taşıdığı" adsense banlanmayan var mı ?

[MENTION=12623]zack[/MENTION] mesajlarımda bir hata oldu ise editlemek yerine süreli ya da süresiz banlayabilirsin.

Editlediğin mesajda da bu konu vardı zaten. [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] arkadaşın gereksiz yere bir moderatörün egolarının tatmini için banlanması geçiyordu. Biz de senin egonu tatmin ederiz banlanırız sorun değil.

bende neden konunu editledin diye düşünüyorum. bu modlar neden kendi kafalarına hareket ediyor. işiniz gücünüz yok mu sizin ?

buradan bütün modlara söylüyorum:

küfür, hakaret, aşağılama, yanıltıcı cümleler olmadan konuları editlemeyezsiniz, ban atamazsınız. ha atarız diyorsanız, adminlere nasıl hangi akılla bu arkadaşları moderatör yapıyorsunuz diye sorarız.

@zack mesajlarımda bir hata oldu ise editlemek yerine süreli ya da süresiz banlayabilirsin.

Editlediğin mesajda da bu konu vardı zaten. @ilyas arkadaşın gereksiz yere bir moderatörün egolarının tatmini için banlanması geçiyordu. Biz de senin egonu tatmin ederiz banlanırız sorun değil.

Şu algoritma kelimesi olmasa ne yapardınız bilmiyorum.Kelimenin tam anlamını bilen 3-5 kişi var fakat kullanan 3 milyon.Sanki ytparaya üye olurken "Algoritma kelimesini her cümlede kullanıcağıma şerefim üzerine söz veriyorum" eklemişler.Ben üyelik sözleşmesini okumadan geçtim orada yazıyordu herhalde

Arkadaslar en cok kazandiran en cok izlenen 4 videoma eslesen geldi yesil dolar var ancak parayi bana kazandirmiyor hak sahibine gidiyor videonun para kazan kismina girince sarki yorumladim yazisi var bunlardan tekrar para kazanmam mumkunmu birde bu olay 3 kasimda oldu ekim parasida hak sahibine gider mi? Aydinlaran olursa sevinirim

Hayır ustam eşlendiği güne kadar hepsi senin ondan sonraki onun.
Bunu yaşadım gördüm biraz kesinti fazla olabilir sadece.

Arkadaşlar sürekli konuya bakmak istemeyenler
Geçen aylarda hep ayın 11'i ve saat 20:00 ila 24:00 arası kesinleşmiş.
bu saatte gelip burada heyacan ile bekleyebilirsiniz.

inşallah bi sorun çıkmaz,cümleten bereketli bir ay olsun

Dün kanalıma telif geldi inş. kesinti olmadan kesinleşir.

ana kazancımı oluşturan kanalımın bütün videolarına telif geldi 4 gün önce. çok ümitli değilim fakat o paraya çok ihtiyacım var

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Bu konuda deneyimli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim aynı durum bendede var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri