2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi hayırlısı bakalım, bu ayıda kazasız belesız atlatırız inş.

yeni kampanya yapacam :D bu ay adsenseleri banlanana yarı fiyatına Quiz tanışma fiyatları uygulanacak :D işin esprisi tabi inşallah herkes sorunsuz alır dostlar.. ben geçen ay çok üzüldüm inşallah tekrarlanmaz kimsede.. aylarca sorunsuz ödeme aldık durup dururken bu sorunlar meydana geldi.. herkese tavsiyem alternatifli çalışın yoksa bizim gibi ortada kalırsınız :)

edit: bu arada banlanmayan tek bir adsensem kaldı onda da ödeme işleme girmemişti bakalım bugün ne olacak halen kazandırıyor eski kanallardan..?_? 3 ihtimal var.. ya geçen ay ödeme alamadığım miktarla birlikte kesinleşecek; veya sadece ekim ayının kazancı kesinleşecek veya hiç biri kesinleşmeyecek :D aynı durumda olan var mı?

Son düzenleme:
yeni kampanya yapacam :D bu ay adsenseleri banlanana yarı fiyatına Quiz tanışma fiyatları uygulanacak :D işin esprisi tabi inşallah herkes sorunsuz alır dostlar.. ben geçen ay çok üzüldüm inşallah tekrarlanmaz kimsede.. aylarca sorunsuz ödeme aldık durup dururken bu sorunlar meydana geldi.. herkese tavsiyem alternatifli çalışın yoksa bizim gibi ortada kalırsınız :)

inş herşey yolunda gidecek hocam geçen aylarda böyle şeyler oldu ama azaldı olabiliyor inş herkes parasını alır güzel düşünelim güzel olsun dediğinize katılıyorum alternatifli çalışmak en iyisidir adsense kazanın ama partner kazanın ikisi birlikte tek tabanca olmuyor

Herkese bol kazançlar inş herkes parasını alır.Lütfen kimse bu konu hakkında kötü yorum yapmasın.Güzel düşünelim güzel şeyler olsun bugün paralar kesinleşecek 10 gün sonra falanda paramızı inş alıcaz

redkit'te, kasabaya gelenlerin devamlı tabut boyunu alan bir mezarcı vardı :D

redkit-resim03.jpg

55588d1297234059-imagescanubuxs.jpg

yeni kampanya yapacam :D bu ay adsenseleri
banlanana yarı fiyatına Quiz tanışma fiyatları uygulanacak :D işin esprisi tabi inşallah herkes sorunsuz alır dostlar.. ben geçen ay çok üzüldüm inşallah tekrarlanmaz kimsede.. aylarca sorunsuz ödeme aldık durup dururken bu sorunlar meydana geldi.. herkese tavsiyem alternatifli çalışın yoksa bizim gibi ortada kalırsınız :)

edit: bu arada banlanmayan tek bir adsensem kaldı onda da ödeme işleme girmemişti bakalım bugün ne olacak halen kazandırıyor eski kanallardan..?_? 3 ihtimal var.. ya geçen ay ödeme alamadığım miktarla birlikte kesinleşecek; veya sadece ekim ayının kazancı kesinleşecek veya hiç biri kesinleşmeyecek :D aynı durumda olan var mı?

Şu algoritma kelimesi olmasa ne yapardınız bilmiyorum.Kelimenin tam anlamını bilen 3-5 kişi var fakat kullanan 3 milyon.Sanki ytparaya üye olurken "Algoritma kelimesini her cümlede kullanıcağıma şerefim üzerine söz veriyorum" eklemişler.Ben üyelik sözleşmesini okumadan geçtim orada yazıyordu herhalde

Algoritma çoğunlukla programlamada kullanılır akış şemaları filan vardır her lafta algoritma geçiyor bende çözemedim bu durumu :rolleyes:

benimki kesinleşmemiş henüz arkadaşlar. forumda kesinleşen var mı?

abi, konuya baktım da sanki bir tek benim adsenseler banlanmıs.
ne cok kişi ödeme bekliyor
bana komplo mu kurdunuz yoksa :eek:

benim adsenselerde sorun olmadı ama aylardır diken üstündeyim vallahi. eskiden birikene kesin gözüyle bakarken şimdi " inşallah ödenir " diyebiliyoruz :d

bu ay herkes parasını alacak atlara fısıldayan adam garanti ediyor. saçma işler yapanlar tabikide banlanacak.

konu şu an 50. sayfada olurdu az kişi banlansa,resmen dağıtmış adamlar:D

Aynen son 2 aydır böyle bu konu :D Ama 22-23-24 de mesaj patlaması yaşıyor :D

Benim adsense işleme girmedi
Benimki girdi kesin bi yerde hata yapıyorsunuz
İşleme girmeyenler banlancakmış
Benimki Banlanmadı
Acaba öderler mi

vs.vs mesaj türevlerinden 1294809214 tane beklemekteyim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri