ana kazancımı oluşturan kanalımın bütün videolarına telif geldi 4 gün önce. çok ümitli değilim fakat o paraya çok ihtiyacım var
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Telif geldiğinde parayı alabiliyorsunuz ben çok aldım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ana kazancımı oluşturan kanalımın bütün videolarına telif geldi 4 gün önce. çok ümitli değilim fakat o paraya çok ihtiyacım var
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Telif geldiğinde parayı alabiliyorsunuz ben çok aldım.
yeni kampanya yapacambu ay adsenseleri banlanana yarı fiyatına Quiz tanışma fiyatları uygulanacak
işin esprisi tabi inşallah herkes sorunsuz alır dostlar.. ben geçen ay çok üzüldüm inşallah tekrarlanmaz kimsede.. aylarca sorunsuz ödeme aldık durup dururken bu sorunlar meydana geldi.. herkese tavsiyem alternatifli çalışın yoksa bizim gibi ortada kalırsınız
![]()
yeni kampanya yapacambu ay adsenseleri
banlanana yarı fiyatına Quiz tanışma fiyatları uygulanacakişin esprisi tabi inşallah herkes sorunsuz alır dostlar.. ben geçen ay çok üzüldüm inşallah tekrarlanmaz kimsede.. aylarca sorunsuz ödeme aldık durup dururken bu sorunlar meydana geldi.. herkese tavsiyem alternatifli çalışın yoksa bizim gibi ortada kalırsınız
edit: bu arada banlanmayan tek bir adsensem kaldı onda da ödeme işleme girmemişti bakalım bugün ne olacak halen kazandırıyor eski kanallardan..?_? 3 ihtimal var.. ya geçen ay ödeme alamadığım miktarla birlikte kesinleşecek; veya sadece ekim ayının kazancı kesinleşecek veya hiç biri kesinleşmeyecekaynı durumda olan var mı?
Şu algoritma kelimesi olmasa ne yapardınız bilmiyorum.Kelimenin tam anlamını bilen 3-5 kişi var fakat kullanan 3 milyon.Sanki ytparaya üye olurken "Algoritma kelimesini her cümlede kullanıcağıma şerefim üzerine söz veriyorum" eklemişler.Ben üyelik sözleşmesini okumadan geçtim orada yazıyordu herhalde
redkit'te, kasabaya gelenlerin devamlı tabut boyunu alan bir mezarcı vardı
![]()
![]()
benimki kesinleşmemiş henüz arkadaşlar. forumda kesinleşen var mı?
abi, konuya baktım da sanki bir tek benim adsenseler banlanmıs.
ne cok kişi ödeme bekliyor
bana komplo mu kurdunuz yoksa![]()
konu şu an 50. sayfada olurdu az kişi banlansa,resmen dağıtmış adamlar![]()
Benim adsense işleme girmedi
Benimki girdi kesin bi yerde hata yapıyorsunuz
İşleme girmeyenler banlancakmış
Benimki Banlanmadı
Acaba öderler mi
abi, konuya baktım da sanki bir tek benim adsenseler banlanmıs.
ne cok kişi ödeme bekliyor
bana komplo mu kurdunuz yoksa![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.