Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlyas çok ümit veriyorsun dostum ) Umarım dediğin gibi olur. Yani işleme girmeyip sonradan veya aynı gün işleme girme durumu gibi bir şey umarım dediğin gibi söz konusudur. Ben herkesin hesabının aynı anda girdiğini biliyordum.
bişey merak ediyorum "yurtdışında olup adsense kullananlar hiç böyle sorun yaşadımı" benim için çok önemli bu
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki ,herkesle birlikte işleme girmediyse bir daha işleme girmiyor..Geçen aydan tecrübeliyim ..
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki ,herkesle birlikte işleme girmediyse bir daha işleme girmiyor..Geçen aydan tecrübeliyim ..
2 ay evvel herkesle bir işleme girmeyen adsensem olmuştu. Sabah uyandığımda o da işleme girmişti.
spam içerik atıyoruz , daha önceki konumda detaylı açıkladım bu zincire bir yerden eklersen kendini bir yerden dahil edersen eger hiç alakasız , adsense de hiç alakasız kanalda gider aynı bir hatadan dolayı adsense ve kanalların patır patır dokulmesi gibi.bunu diyenlerin hepsi işleme girmeme sorununu yaşamayan kişiler.1 kez başına gelse tamamen şans işi oldugunu anlıyacaksın
spam içerik atıyoruz , daha önceki konumda detaylı açıkladım bu zincire bir yerden eklersen kendini bir yerden dahil edersen eger hiç alakasız , adsense de hiç alakasız kanalda gider aynı bir hatadan dolayı adsense ve kanalların patır patır dokulmesi gibi.
Geçen ayki ankete göre sonradan işleme girme oranı çok düşük![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.