Herkes emeğinin karşılığını alır inşallah.
mobils mesaj
mobils mesaj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşleme girmeyen varmı? Merak ediyorum sadece yada geçen ay işleme girmeyenler felan ne durumda?
İşleme girmeyen varmı? Merak ediyorum sadece yada geçen ay işleme girmeyenler felan ne durumda?
girdi işleme. yargaya yapan arkadaşlara diyecek söz bulamıyorum. sizin bu yarganız yüzünden kendimden şüphe etmeye başlamıştım. amatörsünüz başka bir şey demiyorum.
Bende Geçen Aydan İşleme girmiyen Adsenseyi silmiştim :S Ödeme bekliyorum bugün keşke silmeseydim
Amatör ruhluyuzHayırlısı olsun İlyas, artık senin akıl almaz teorilerini daha dikkate alacağım
söylediğin çıktı.
akşama kadar süresi var kardeş, ilk partiyi gece yarısı yaptılar ikinci partiyi az önce yaptılar. sabırlı olsun ödemeye girmeyen gece 24 e kadar beklesinler alex gibi amatörlere inanmasınlar![]()
geçen ay işleme girmedi şimdi baktım hala işleme girmemiş beklemeye devam belki 3. grupta işleme girer bizimde![]()
biliyom ikinci parti 5'e doğru yapılacak acaba ikinci parti yok mu diye kendimden şüphe etmeme neden oldun.![]()
ne demiştim nasibimiz ise kesinleşir diyegüldüm, ya ben beklentilerimi düşük tuttum, sevincim katlandı daha iyi oldu. Güzel sinerji yarattınız olumlu, herkes sevindi. sabahı beklemeden mutluyuz, herkes hayallerini kovalasın şimdi ne almak istiyorsa.
ne demiştim nasibimiz ise kesinleşir diyebak daha yatmadan kesinleşti
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.