2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
вєякαη;683960' Alıntı:
Öyle bir problem yaşamadım ama bu ödemesi işleme girmeyenlerle alakalı tahmin ettiğin tek şey bana göre telif vs topluluk gibi uyarıların gelmesi AdSense'nin sabıkasını artırıyor buna göre ödemeler işleme girmiyor ve ardından AdSense ban kaçınılmaz son oluyor

alakası yok hocam kapanan kanalım çok her kanalımda telif veya topluluk mevcut ve tüm adsenseler sorunsuz işleme giriyor bence başka birşeyler var

dün gece alex ve tayfası :D ilk saatte işleme girmişti milleti galgayana getirdiler hadi partnere bağlayalım, öldük bittik vs. ben dedim sakin olun arkadaşlar grup grup alıyorlar, adsense konusun da çok titiz çalışırım benimki de girmedi daha. ama sağolsun alex ve tayfası öyle bir yakarış yaptı ki, bizde acaba demeye başladık. ve beş suların da bir grup daha aldılar işleme araların da bizde vardık. lütfen bilmiyorsanız bilenlere sorun insanları yanlış yönlendirmeyin heycanlandırmayın.

hocam toplu işleme girmediyse bence ümidinizi kesin toplu giriyor.

mavi olsunda parayı pazartesi alak

ben yönlendirmedim dikkat ettiysen sadece toplu giriyor dedim. adsenseden kanallarınızı zaten 1 hafta içinde kesmeyin.

aslında dün gece de bu konuşma geçti bence iyide oldu toplu girme olayı yok
bir grubu ilk saatler de aldılar ikinci grubu sabaha karşı aldılar üçüncü grubu öğle saatlerin de aldılar. bu arada evet doğru söylüyorsun beklemekte haklısın.

ben yönlendirmedim dikkat ettiysen sadece toplu giriyor dedim. adsenseden kanallarınızı zaten 1 hafta içinde kesmeyin.

dün gece alex ve tayfası :D ilk saatte işleme girmişti milleti galgayana getirdiler hadi partnere bağlayalım, öldük bittik vs. ben dedim sakin olun arkadaşlar grup grup alıyorlar, adsense konusun da çok titiz çalışırım benimki de girmedi daha. ama sağolsun alex ve tayfası öyle bir yakarış yaptı ki, bizde acaba demeye başladık. ve beş suların da bir grup daha aldılar işleme araların da bizde vardık. lütfen bilmiyorsanız bilenlere sorun insanları yanlış yönlendirmeyin heycanlandırmayın.

Sizin hesap işleme girmedi mi hala hocam ?

hocam, gecenin ilk işleme turun da beni almadı, sabaha karşı aldı. yani bu olayı önümüzde ki aylar için aklınızdan çıkarmayın toplu işleme girme olayı işlem günü parça parça alıyorlar bu nedenle gün sonuna kadar sakin olmakta fayda var.

Sizin hesap işleme girmedi mi hala hocam ?

hocam toplu işleme girmediyse bence ümidinizi kesin toplu giriyor.

mavi olsunda parayı pazartesi alak

Valla kardeşim dün gece de senin bu söylediğin tarzda yorum yapan çok oldu onların sayesinde de bunalıma girdim sabah 5e kadar. Amma ve lakin benim hesap diğerlerinden ayrı olarak 3-4 saat sonra işleme girdi.

Toplu işlem diye birşey yok yani. Grup grup girebiliyor.

ilk grup sabaha karşı grup öğlene doğru grup bideo son 4. gece bitimine doğru bi grup olur en fazla heralde . Ya son grupta işleme girerse :)

hocam, gecenin ilk işleme turun da beni almadı, sabaha karşı aldı. yani bu olayı önümüzde ki aylar için aklınızdan çıkarmayın toplu işleme girme olayı işlem günü parça parça alıyorlar bu nedenle gün sonuna kadar sakin olmakta fayda var.

Peki yarın işleme girme ihtimali var mıdır sizce ? Saat 14:30'dan sonra kimsenin girmedi daha.

Peki yarın işleme girme ihtimali var mıdır sizce ? Saat 14:30'dan sonra kimsenin girmedi daha.

Valla benimde girmedi hocam. 60 TL idi normal 770 TL kesinleşmiş yapmışlar :D

Önce sevindirdiler sonra elimde ki 60'ı da alacaklar sanırım :D

[MENTION=10014]Anıl[/MENTION] durum nedir bende girmedi halen daha :)

Geçen ay grup grup diye bi olay yoktu bir defa kesinleşti kesinleşmeyenlerde ben gibi ban yedi :(

bu olayı zor görüyorum hocam. ama çıkmadık candan umut kesilmez bekle bakalım ne olacak pazartesi gününe kadar. inşallah allah gönlüne göre verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri