2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun işleme girmeyen kalmasın inş. demek ki son anlara kadar beklemek gerekiyor, umut kaybetmeden.

bi heyecanla daldım hemen adsenseye hala işlem yok yazıyo :( nese bu gece hareketli olcak gibi bakalım bi umutla bekliyoruz :D

Bir de işlemlerin sabah olmadan tamamlanması için bir sinerji yapsak ta öğlene kadar para elimize geçse :D

gelen eft'nin pazar günü onaylanmasını bekleyenleri gördükçe kafayı yiyorum. :D

Ben de bugün daha EFT'nin ne olduğunu, ne zaman nasıl yapılır bilmeyenlerin çok bilmişçe yorum yaptığını gördükçe epey kafayı yedim :)

EFT 7/24 Yapılır. Google isterse sabahın köründe isterse gecenin bi vakti, ister hafta içi isterse haftasonu eft'yi yapabilir.
Para mesai saatinde hesaba geçer.
Google EFT işlemini yaptığında para Google'dan çıkmış olur ve ödeme mavi olur.
Top artık bankadadır para belki 3-5 dakika belki 1-2 saat sonra hesaba geçer.
Bunları iyi belleyin
Nokta

işlemde yazısı önceki ayların birinde yine bu şekilde hafta sonuna denk gelmişti ama ptesiye gelmeden yazılar mavi olup mail gönderilmişti. İnş. aksamaz ödemeler yarın alırız.

gelen eft lerin onaylanmasıyla alakalı 1 yorum bile yok googlenin göndermesini bekliyoruz hafta sonu fln farketmez para googlenin elinden cıktımı hafta içi bankaların onaylamasını bekliycez

arkadaşlar geçen ay sabaha karşı 6 gibi ödendi , hesabada 9:30 da geçti . bu ay da öyle olacak bende sabaha karşı ödemeler yapılcak mavi olacak , mesai başlayınca da papeller hesapta olacak

İşleme girmeyen arkadaşlar biraz daha beklesin bu akşam işleme giren arkadaşlar var.Demekki işleme girmeye devam ediyor.Cuma günü saat 04:30 kadar işleme girme devam etti.Bekleyin arkadaşlar işleme girenler devam edicektir.

arkadaşlar geçen ay sabaha karşı 6 gibi ödendi , hesabada 9:30 da geçti . bu ay da öyle olacak bende sabaha karşı ödemeler yapılcak mavi olacak , mesai başlayınca da papeller hesapta olacak

inş hacı para googleden çıksında yarın mesai başlayınca yatar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri