fatihbaz
Süper Moderatör
uzun uğraşlar sonucu paramın akıbetine ulaşabildim. Öncelikle tanışım olan ziraat bankası şube müdürüyle irtibata geçtim. Param sadece ismim adına geldiği için geri gönderilmiş , geri gönderen kadına sordum , bundan öncede ismimle geliyordu onları yatırdın da bunu neden yatırmdın dedim. Bu sefer ki para yüksek olunca geri gönderdim madur olmasın karşı taraf dedi. neyse aramızdaki diyalog uzun geçti bir kaç fırçalama yaptım tabisonrasında adsenseme mail geldi bankanız parayı kabul etmedi, tekrar yollayabilmemiz için banka bilgilerinizi tekrar ayarlayın diye.aynı bilgileri tekrar yolladım bakalım ne zamana hallolur . Para direk hangi şubede hesap açılmışsa oraya geliyor merkez bankası falan filan yokmuş, irlanda citibank üzerinden direk bizim hangi şubede hesap açılmışsa oraya geliyor.(zıraat bankasını aramamızın bir anlamı yok hesap açılan şubeyi ararsanız paranız hemn yatar.) önemli nokta hangi şubede hesap açılmışsa oraya yatırılıyor, oradakiler işleme koyuyor yani para gecikirse hangi şubede hesap açılmışsa oraya müracat edin para orada çlışanın işleme sokmasını bekliyor.
daha öncede söyledim,parayı bizim çekebilmemiz için bankadan onay gerekiyor.söylediginiz gibi şubedeki vatandaş geri gönderebilir yada bekletebiliyor daha önce bizzat yaşadım çünkü bende bunu