2014 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keşke 30 değilde 31 gün olsaydı bu ay

Hadi bakalım bekleyen herkesin ödemsini alması dileğiyle, ancak bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmaz herkeste işleme girmeme korkusu var.

Forumu google silkelemiş sanırım, sapır sapır dökülüyor, pin bekleyenler, elinde adsense kalmayanlar filan. Birbirimize dirsek kol vermedikce daha çoook adsenseler, kanallar kapanır. Telif,flaglar havada uçuşur.....

Geçen ay bi sıkıntı yaşamadım inşallah bu ayda sıkıntı yaşamadan ödememi alırım :) Herkesin işi ras gele

umarım işleme girme sıkıntısı bu ay biter de artık korkmayız..

Çok şükür rekorla kapattım brüt kazancı. İnşAllah net kazançta da aynı istikrarı gösterir sıkıntısız ödeme alırız.

beyler defeaten başka yerlerde söledim birde burda tekrar edeyim sakın bu paraya güvenip hayal kurmayın geçen ay başımıza gelenler malum ben adsenseyi bıraktım ama kullanan arkadaslar sakın ola o paraya güvenip iş yapmasın

bu ay [MENTION=9224]mNote[/MENTION] açtıysa konuyu , alırız ödemeyi :) totem yapmakdan başka çaremiz kalmadı adsense kalmıycak elimizde

işleme girmeyen adsenseler banladı bari sağlamlardan alalım ödemeleri :)

Adsense kalmadıki su konuyu heycanla bekleyelim hoş adsense oluncada isleme girmiyordu :D

eylülde deli gibi çalıştım 7 adsensle ödemeyi bekliyorum ödenmezse çok kötü olucak tek güvencem adsense :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri