2014 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim gibi ödemesi işleme girmeyenlere belki bir nebze umut olur, 2 saat önce bir kişinin adsensesi yeni işleme girmiş..

İşleme girmemiş arkadaşlar k.b sın ama bizimde ödememiz gereken borçlar var.Tüm adsenselerin maili geldi yarın saat kaçta hesapta olur paralar?

İşleme girmemiş arkadaşlar k.b sın ama bizimde ödememiz gereken borçlar var.Tüm adsenselerin maili geldi yarın saat kaçta hesapta olur paralar?

sabah alırsın mailin geldiyse belki bugünde alabilirsin.

benim mail hala piyasada yok varmı benim gibi durumda olan?

arkadaşlar adsense hesabına kullanıcı ekle bölümünden google hesabı ekleyerek kanal bağlayan varsa, herhangi bir hesabın hem youtube hem adsense girişi kapandığında adsense banlandı diye endişeye düşmesin, bağlı diğer hesaplardan mutlaka kontrol etsin.

41 dakika önce mail geldi.

Üniversite kitaplarımı alacağım bu parayla inşallah

işlem maviye döndü...
yarın hesapta paralar..

işleme girmeyen arkadaşlara bol şanslar..
inşallah bu gün girer.

Konu resmen cadı kazanına dönmüş. Yok mavi yanmalar yok mailler delinin biri kuyuya 1 taş atıyor 40 akıllı çıkarmaya çalışıyor. Az sakin olun yav. :) 40 yıllık özgün kanal sahibiyim 2006'dan beri açık kanalım ve her zaman ödemelerden sonra geldi bilgi maili. Ne bu takıntılı haliniz? Konuyu biraz rahat bırakında gün içersinde işleme giren hesaplar yazılsın diğer arkadaşlar da, rahatlasın..

mail ödeme saat 14:55 te gelmiş bakiyler sıfırlanmış yarın akbank hesabı 9:49 - 10:20 arasında elimizde olur

millet bana mail geldi yok diyo hesabınıza ödeme gönderdik ama bi şey yok hesapta iş bankası (ilk ödemem olcak az heycanda var) gelmemesinin sebebi ne ??

Bu sefer mail mi çıktı bide?
Paranoya oldunuz iyice maili fazla takmayın para hesaba geldikten sonra da mailin geldiği oldu, yarın hesaba bakarsınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri