2014 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Y
  • Kullanıcı youtubersking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adsenseye bagli tertemiz bir kanal kapatilmis, ne gmaile, ne kanala girebiliyorum. Bu hesap yuzunden diger kanallara ve adsenseye birsey olurmu acaba :(

Son gunlerde youtube beni kara listeye aldi galiba, bir suru kanalim bu sekilde kapatilmaya basladi.

Arkadaslar belki konusu olmayabilir ama hakkinizi helal edin.

Banka hesabinin dogrulanmasindan kac gun sonra adsense icindeki odemeyi gonderiyorlar? Bilgisi olan veya tecrube eden var midir?

Arkadaslar belki konusu olmayabilir ama hakkinizi helal edin.

Banka hesabinin dogrulanmasindan kac gun sonra adsense icindeki odemeyi gonderiyorlar? Bilgisi olan veya tecrube eden var midir?

Eğer mayıs kazançlarınız kesinleşmiş ve ödeme almak için sadece pin girmeyi bekliyorsanız ve bunu da şimdi girdiyseniz hesabınızda kesinleşen para 3-5 gün arasında tanımlamış olduğunuz banka hesabına yatar.

Bazı durumlarda yatmayabiliyor. Bu durumlarda ise genelde google adsense departmanına mail atmanız yeterli oluyor.

Eğer mayıs kazançlarınız kesinleşmiş ve ödeme almak için sadece pin girmeyi bekliyorsanız ve bunu da şimdi girdiyseniz hesabınızda kesinleşen para 3-5 gün arasında tanımlamış olduğunuz banka hesabına yatar.

Bazı durumlarda yatmayabiliyor. Bu durumlarda ise genelde google adsense departmanına mail atmanız yeterli oluyor.

Tesekkurler hocam. Dun dogrulama miktarini girdim, pin olayini da gecen hafta halletmistim. O zaman pazartesiye kadar alirim insallah.

Alakasiz olacak ama ayni pcden 2. Adsense girsem sorun olur mu multi adsense calisan arkadaslar yazarsa sevinirim

Discovery cihazımdan gönderildi

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]: Aynen dediğin gibi yatar inşallah.Sonuçta para kesinleşmiş, para google kasasından çıkmış citybank kasasında hesabına yatırılması için bekletiliyor.
Adsense hesaplarımdan bir tanesinde senin anlattığın gibi oldu sorunu aşamayınca mail attım. Doğrulama miktarını girdikten 2-3 gün sonra ödemem yapılmıştı ayın 12-15 arasında diye hatırlıyorum. Çarşambaya kadar bekleyebilirsin olmazsa dediğim gibi adsense departmanına mail attığın zaman işlemleri inceleyip hızlandırıyorlar ve sonuçta para hesaba gecikmeli de olsa yatıyor :).

Alakasiz olacak ama ayni pcden 2. Adsense girsem sorun olur mu multi adsense calisan arkadaslar yazarsa sevinirim

Discovery cihazımdan gönderildi
hiç bir şey olmaz merak etme.. ben 2 aydır o şekilde çalışıyorum.. ama zırt pırt girip çıkmıyorum gelirimi telefondan takip ediyorum adsense uygulamasıyla

telefon programı var adsense onu kuruyosun ve istediğin kadar gmaili bağlıyorsun ekle bölümü var zaten tabiki takibini yapıyorsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri