kesinleşti
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rekor benimdir %50 kesinti.arkadaşlar pin ne zaman gönderiliyor?
Bende oyle yapiyorumda multi adsense kontrol icin lazimapk ile uğraşcağınıza normal sitesınden girsenizeBen öyle yapıyorum.Sürekli açık mobil chromeda
![]()
2-3 güne yola çıkar
Hocam dediğinizi anlamadım. Kesinlesen rakam Anasayfada Geçerli Bakiye nin altında yazıyor. Siz ne öğrenmek istiyorsunuz?Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var kazanca bakarken tarih aralığını haziran 1 ile haziran 30 mu ayarlıyoruz yoksa kesinleşme tarihini mi baz alıyoruz?
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var kazanca bakarken tarih aralığını haziran 1 ile haziran 30 mu ayarlıyoruz yoksa kesinleşme tarihini mi baz alıyoruz?
Hocam benim bir işlem yapmama gerek var mı peki pinin yola çıkması için?
Hocam işte sorduğum soru tam bu kesinleşen miktarın içerisinde temmuz ayı kazancı var mı?Anladığım kadarıyla 1 haziran 30 haziran arasındaki miktar içerisinde kesinleşen oluyor saolunHocam dediğinizi anlamadım. Kesinlesen rakam Anasayfada Geçerli Bakiye nin altında yazıyor. Siz ne öğrenmek istiyorsunuz?
Kesinlesen Rakam
1 Haziran 30 Haziran arasındaki miktardan yapılan bir miktar kesinti ile belli olur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.