Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bıktım valla her ay aynı muhabbet yapmanızdan.. her ay aynı olan şey bazen 1 gün -+ oluyor bunu sayfalar dolusu tartışıyorsunuz.. modlar müdahale etse şunlara..
bıktım valla her ay aynı muhabbet yapmanızdan.. her ay aynı olan şey bazen 1 gün -+ oluyor bunu sayfalar dolusu tartışıyorsunuz.. modlar müdahale etse şunlara..
adamlarin yaptigi muhabbet seni neden rahatsiz ediyor cancagzim birak konussun adamlar aralarinda saygi seviye oldugu surece ne var yani bunda![]()
sözleşmeyi imzalayamadığımdan ne kesinleşeni görüyorum ne de bir haltı
kaldık öyle ortada.
kaldık öyle ortada.
kaldık öyle ortada.
yönetici maili sildiğim için onay veremiyorum.ben bekliyorum,google da bekliyor ,bakalım ne olacakNeden İmzalamdın korkuyonmu![]()
kaldık öyle ortada.
yanlış ,üç tane varMüdür sende 8-9 tane adsense yokmuydu ?
yanlış ,üç tane var
üç tane de satmışlığım var genelde üç tane kullanırım.
o ben değilimYanlış hatırladım o zaman reis, evliydin 1 çocuğun vardı. İşten çıkmak üzereydin en son buna doğru de bari![]()
o ben değilim![]()
Okumayabilirsin zorla gözüne sokmuyoruz konuyu
ya şu konuyu güncellemeyin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.