Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaptığım görüşmeler sonucunda çarşamba yada perşembe hesapta.
ile yaptığım görüşmeler sonucunda çarşamba yada perşembe hesapta.
bu dediğin atletico madrid mi alır real madrid mi alır sorusuna madrid alır cevabı gibi bişey oldu sdfsDSF
:d:d:
вєякαη;500229' Alıntı:ile alakası yokGoogle Muhasebe departmanı Heny tanımıyordur bile
![]()
birşeyden haberiniz yok görürsünüz![]()
Biz işleme girmesini bekliyoruz dostum kesinleşmesini değil
yanlış yazmışım hocam kesinleşme değil, işleme girmesinden bahsetmek istemiştim bende
byurun konu bu:
https://forums.digitalpoint.com/thr...dsense-july-2014.2726420/page-2#post-19007833
millet no pip falan yazıyor o heniz işleme girmediğini gösteriyor, pip olunca işlemde demek, burdan takip edin ama burayıda karıştırmayın haha![]()
Bekleyiş devam ozaman. hexball a akıyorum benYeah PIP quite often starts between 10-12pm for me. I say it goes into PIP tonite PI tomo. Maybe MIB over night or after 5 the next day.
bu yorum için diyosan demeben pipi diyo
sıklıkla 10-12 pm arasında beklerim
вєякαη;500215' Alıntı:Ben diyorumda perşembe günü yatacak çarşamba diye ısrar ediyorlar bazıları hatta perşembe günüde nazlana nazlana yatacak
İşleme Girmeyecek gün içersinde büyük ihtimal 18:00' dan sonra işleme girecek ! 18:00' dan sonra işleme girdiği için çarşamba günü de yatmayacak
Ödemelerde dediğim gibi Perşembe günü gün içersinde yatacak
![]()
Bu yazı çoğunlukla kesinleşme zamanlarında ortaya çıkıyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.