YTuBeR
Yasaklanmış
Dün ödemsi işleme girip bugün ödeme alan var mı?
Var Garanti Bankası. Bugun ALdım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dün ödemsi işleme girip bugün ödeme alan var mı?
Quiz group ödemeside geldi![]()
Birşey olmaz. Ama teki herhangi bir sebepten ban yerse hepsi ban yer.Beyler bişe sorucam konu açmak istemiyorum o yüzden buraya yazıcam.
Kendi adıma 3 adsense hesabım var 4. adsense hesabım annemin üzerine bunun alacaklı adını değiştirip kendi ismimi yazıp kendi banka hesabımı versem bir sorun çıkar mı ? içinde yüklü miktarda para var ve toplu ban yemekten korkuyorum.
4 den fazla kendi adına adsense hesabı olupta uzun süredir ödeme alan var mı aranızda ?
Ziraat yattı.
Babam der ki; Parayı nasıl kazandığın değil. Nereye ve nasıl harcadığın önemlidir.
bence parayı nasıl kazandığında önemli hocam çalıp çırparak kazanıp istediğin kadar iylik yapsan o parala ne faydası var
Birinin böyle yazacağı aklıma gelmişti. "Nasıl kazandığın önemli değil." cümlesindeki maksat YT'ye çalışırsın kolay yoldan kazanırsın yada gider bir yerde hamallık vs. gibi bir iş yaparak parayı kazanmak. Yani parayı zor veya kolay yoldan kazanırsın ama muhim olan parayı nasıl harcadığın. YT'den ayda 3.000TL kazanırsın. sonra gider 1 haftada bitirirsen hiçbir anlamı olmaz.![]()
Bende işlemde ama yatmadı Garanti.
Bu ay baya bir geç kaldı adsense, herhalde bu saatten sonra yapmaz ödeme.
Adsense bu ay bana acı çektiriyor.
%25 kesti üstüne hala parayı yatırmadı.
Artık yarına kaldık herhalde.
ödeme almayan arkadaşlar 5 haneli falanmı incelemeye takılmış olmayasanız?
Evet, 5 haneli ama 5 haneli ödeme alan baya bi arkadaşımız var ki onunla ilgisi yok öyle olsaydı ödemeyi işleme almazlardı diye düşünüyorum.
Benimde bir tek 3 haneli bir hesap kaldi.Kuveytturk bankasi odeme islemde ama hala ortada para yok. Yarina kaldi galiba.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.