2014 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Y
  • Kullanıcı youtubersking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazen olabiliyor hocam 4-5 kere tekrar deneyin veya başka bir zaman deneyin.

Beyler bişe sorucam konu açmak istemiyorum o yüzden buraya yazıcam.

Kendi adıma 3 adsense hesabım var 4. adsense hesabım annemin üzerine bunun alacaklı adını değiştirip kendi ismimi yazıp kendi banka hesabımı versem bir sorun çıkar mı ? içinde yüklü miktarda para var ve toplu ban yemekten korkuyorum.
4 den fazla kendi adına adsense hesabı olupta uzun süredir ödeme alan var mı aranızda ?

Beyler bişe sorucam konu açmak istemiyorum o yüzden buraya yazıcam.

Kendi adıma 3 adsense hesabım var 4. adsense hesabım annemin üzerine bunun alacaklı adını değiştirip kendi ismimi yazıp kendi banka hesabımı versem bir sorun çıkar mı ? içinde yüklü miktarda para var ve toplu ban yemekten korkuyorum.
4 den fazla kendi adına adsense hesabı olupta uzun süredir ödeme alan var mı aranızda ?
Birşey olmaz. Ama teki herhangi bir sebepten ban yerse hepsi ban yer.

[MENTION=13675]AborJin[/MENTION] cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Ziraat yattı.

Babam der ki; Parayı nasıl kazandığın değil. Nereye ve nasıl harcadığın önemlidir.

bence parayı nasıl kazandığında önemli hocam çalıp çırparak kazanıp istediğin kadar iylik yapsan o parala ne faydası var

Birinin böyle yazacağı aklıma gelmişti. "Nasıl kazandığın önemli değil." cümlesindeki maksat YT'ye çalışırsın kolay yoldan kazanırsın yada gider bir yerde hamallık vs. gibi bir iş yaparak parayı kazanmak. Yani parayı zor veya kolay yoldan kazanırsın ama muhim olan parayı nasıl harcadığın. YT'den ayda 3.000TL kazanırsın. sonra gider 1 haftada bitirirsen hiçbir anlamı olmaz. ;)

Birinin böyle yazacağı aklıma gelmişti. "Nasıl kazandığın önemli değil." cümlesindeki maksat YT'ye çalışırsın kolay yoldan kazanırsın yada gider bir yerde hamallık vs. gibi bir iş yaparak parayı kazanmak. Yani parayı zor veya kolay yoldan kazanırsın ama muhim olan parayı nasıl harcadığın. YT'den ayda 3.000TL kazanırsın. sonra gider 1 haftada bitirirsen hiçbir anlamı olmaz. ;)

orası öyle hocam tabikide allah parayı bereketli harcamayı nasip etsin hepimize

Bende işlemde ama yatmadı Garanti.
Bu ay baya bir geç kaldı adsense, herhalde bu saatten sonra yapmaz ödeme.

Adsense bu ay bana acı çektiriyor.
%25 kesti üstüne hala parayı yatırmadı.
:D

Artık yarına kaldık herhalde.

Bende işlemde ama yatmadı Garanti.
Bu ay baya bir geç kaldı adsense, herhalde bu saatten sonra yapmaz ödeme.

Adsense bu ay bana acı çektiriyor.
%25 kesti üstüne hala parayı yatırmadı.
:D

Artık yarına kaldık herhalde.

Bende de aynı sıkıntı mevcut :s bu ay baya bi geciktirdi dün saat 15:55 gibi bir ödeme geldi işte bir umut belki bugün diğer adsense ödemesi de gelir diye beklemedeyim (:

ödeme almayan arkadaşlar 5 haneli falanmı incelemeye takılmış olmayasanız?

ödeme almayan arkadaşlar 5 haneli falanmı incelemeye takılmış olmayasanız?

Evet, 5 haneli ama 5 haneli ödeme alan baya bi arkadaşımız var ki onunla ilgisi yok öyle olsaydı ödemeyi işleme almazlardı diye düşünüyorum.

Evet, 5 haneli ama 5 haneli ödeme alan baya bi arkadaşımız var ki onunla ilgisi yok öyle olsaydı ödemeyi işleme almazlardı diye düşünüyorum.

başka bir şey gelmedi hocam aklıma onların alması sizin incelemeye takılmıcanız anl***** gelmez şahsen umarım alırsınız

Benimde bir tek 3 haneli bir hesap kaldi.Kuveytturk bankasi odeme islemde ama hala ortada para yok. Yarina kaldi galiba.

Ödeme yapıldı mailide gelmedi. Sanırım yarın yatar bizim paralar :) Her zaman ilk ben alırdım bu sefer en son ben alacam gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri