2014 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para kazanması kapanan adsensenin kazancı eksiksiz kesinleşti çok mutluyum inşallah öderler :D

%13 kesinti yapılmış ama ben ilk defa kesinleşen ödemem var banka hesabı gir dedi girdim şimdi doğrulanması gerekiyor. bunun için hesabıma para yatıracaklarmış. peki benim sormak istediğim pin nasıl isteyeceğim ve bu hesap doğrulanması 2-3 gün diyor ne kadar sürer.

Yine kesinleşti adsense . içerde başka kesinleşicek para kalmadı :D bakalım 3. Ayda toplu ödeme yapıcaklarmı :))

0 kapanan kanal 0 silinen videoyla her ay bana %20 %20 geçiriyorsun ya adsense, "Spama devam, devrime selam"

kesinleşti 5 haneli %20 civarı kesinti.sabah para kazanmalar gitmişti ona rağmen beklentim kadar kesinti oldu.

%17 kesinti inşAllah herkez kazasızca ödemsini alır....

Eski aylara göre azalmasının sebebi adsense kullanan kullanıcı sayısının azalmasıdır.Banların azaldığı yok yani :)
Kesinlikle doğru tespit. Hatta bi müddet sonra Adsense diyecekki ben artik son kullanıcı ile muattap olmak istemiyorum, direk partnerler ile çalışacak. Tabi bu benim seneryom :) Ama olacak bu dur arkadaşlar..

hocam banların sebibini herkez az cok biliyor tabloya dikkatli bakınca hangi adsenselerin hangi nedenden ötürü banlandığı cok acık ortada
arada bir kaç istisna var onlar harici genel banların tek ortak özelliği var işleme girmeyen adsenselerdede aynı durum var

bizi de aydınlatırmısın hocam ozaman çok açık ortada olan şeyi biz göremiyoruz malesef

%18 kesinti var geçemedik sınırı ödemeyi yok bu ay.Umarım herkes ödemesini alır.

Tutarındaki Kazancınızdan Toplam %18 Kesinti Yaşamışsınız

Para kesinlesince 100% alamiyoruz degilmi, isleme girmesi gerekiyor sanirim ?

ya ben tam olarak ne kadar kesinleştiğine nasıl bakıcam hiç bilmiyorum mesela tüm zamanlar yaptığımda 850 tl toplam kazancım var ilk günden beri ama 2 kere ödeme aldım 240 diğeri 215 toplamda 465 ve bu ay kesinleşen 160 tl hiç birşey anlamadım kaç kesiyor bu herifler benden

Bi %18 kesintide benden :)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük adsensem %9 kesinti diğerlerine bakmadım. Yatarsa para youtube u satın almaya gidiyorum:) Her yönden kazandırıyor. Çok şükür ya, adsense rekorumu kırdım. Teşekkürler Youtube Adsense. Son dönemlerde hep kendime diyordum 1 defa partner deneyim mi diye. Adsense gibisi yok.. Hayatımda ilk defa böyle bir konuya yazıyorum. Sebebim reklam değil sevinç paylaşımıdır. Çok az kaldı...

Büyük adsensem %9 kesinti diğerlerine bakmadım. Yatarsa para youtube u satın almaya gidiyorum:) Her yönden kazandırıyor. Çok şükür ya, adsense rekorumu kırdım. Teşekkürler Youtube Adsense. Son dönemlerde hep kendime diyordum 1 defa partner deneyim mi diye. Adsense gibisi yok.. Hayatımda ilk defa böyle bir konuya yazıyorum. Sebebim reklam değil sevinç paylaşımıdır. Çok az kaldı...

İnşallah işleme girer hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri